Musicalnieuws.nl

Op Zoek naar René XXL

Zanger en musicalartiest René van Kooten wordt dit seizoen 50 jaar en zit dan 25 jaar in het artiestenvak. Hij viert dit met een tour van zijn programma ‘ Op Zoek naar René.

Na grote producties als Miss Saigon, Aida, Jersey Boy’s, Aspects of Love, Bridges of Madison County, Evita en nu Titanic hoorde René net iets te vaak:
‘Echt zonde dat je in musicals zit, want met jouw mogelijkheden zou je ook zanger kunnen worden’.
Dit schreeuwt natuurlijk om een zoektocht, een queeste. En waarom daar dan niet meteen een langgekoesterde droom mee waarmaken; een eigen avondvullende theatervoorstelling…

Natuurlijk veel muziek; van René zelf, uit de vele voorstellingen waar hij hoofdrollen in vertolkte, maar ook muziek die alles vertelt over René als persoon en als artiest. René wordt hierbij begeleid door zijn eigen live-band van Nederlandse topmuzikanten.

Speciaal en exclusief voor theater de Meervaart in Amsterdam maakt René op maandagavond 30 januari een XXL versie van zijn jubileumshow. Deze avond ontvangt hij maar liefst 4 topvrouwen uit de Nederlandse theaterscene. Lone van Roosendaal, Brigitte Heitzer, Carolina Dijkhuizen en Vajen van den Bosch.

Samen met zijn gasten koos hij de mooiste duetten uit, uit de musicals waarin hij schitterde en zijn enorme lijst met favoriete pop-en rock nummers . Een unieke avond en One Night Only!