Musicalnieuws.nl

OOST WEST THUIS BEST verlengd tot en met 21 augustus wegens groot succes

Het loopt goed met OOST WEST THUIS BEST, de nieuwste zomerkomedie van auteur en regisseur Jeroen Maes. In deze vakantiekomedie staan Carry Goossens en Danni Heylen opnieuw als koppel samen op de planken. Lynn Van den Broeck, Bart Van Avermaet en Ann De Winne vervolledigen de cast.

De cast speelt elke dag weer voor een volgepakte Rode Zaal in het Fakkeltheater. Vandaar dat producent Het Achterland heeft besloten om nog een week te verlengen met OOST WEST THUIS BEST. Dat wil dus zeggen dat er extra voorstellingen zijn  op vrijdag 19, zaterdag 20 en zondag 21 augustus. OOST WEST THUIS BEST - EEN DOLDWAZE VAKANTIEKOMEDIE GESCHREVEN EN GEREGISSEERD DOOR JEROEN MAES

Jean en Jenny De Bie knijpen er steevast met het voorjaar voor enkele weken tussenuit. Tot voor kort steeds naar dezelfde plek, het door Jean zo geliefde Spaanse Calpe.Vorig jaar echter zijn ze ,door een vervelend virus, in eigen land moeten blijven. Deze ‘staycation’ is Jenny zodanig goed bevallen dat ze dit jaar een wandelvakantie geboekt heeft bij ‘De Molse Meren’. Dit uiteraard zeer tegen de zin van Jean, maar Jenny’s wil is wet!

Als op de dag van vertrek de huisvriend Alex nog snel even binnenspringt ziet Jean een kans om dit vertrek enigszins uit te stellen. Alex is echter niet van plan lang te blijven zijn minnares wacht hem op in de auto. Jenny mag haar zeker niet tegen het lijf lopen want zij is de beste vriendin van Rita, de vrouw van Alex. Als dit door omstandigheden toch gebeurt, gaan de poppen aan het dansen en moeten beide boezemvrienden zich in duizend bochten wringen om zich uit deze situatie te redden. Maar of hen dat lukt ….? OOST WEST THUIS BEST is een situatiekomedie pur-sang. Boordevol misverstanden, volgehouden leugens en heerlijk herkenbare personages.

 
 
 
 
 
PRAKTISCHE INFO - OOST WEST THUIS BEST
 
 
OOST WEST THUIS BEST!  is een productie van vzw Het Achterland www.hetachterland.be Script & Regie: Jeroen Maes Cast : Danni Heylen, Carry Goossens, Lynn Van den Broeck, Ann De Winne, Bart Van Avermaet OOST WEST THUIS BEST speelt deze zomer in de Rode Zaal van het Fakkeltheater. vrijdag, zaterdag om 20u00 en zondag om 15u00. Dit tot en met 21 augustus 2022.  Fakkeltheater (Rode Zaal), Antwerpen TICKETS op www.fakkeltheater.be of via 070 246 036 - standaardprijs vanaf 29 euro
 

Producties Musical 2.0 - 2024/2025