Musicalnieuws.nl

Ook in 2017 was The Christmas Show weer een groot succes!

Voor het derde jaar werd de Amsterdamse Ziggo Dome omgetoverd tot het toneel voor de Kerst familievoorstelling van het jaar: The Christmas Show. Dit jaar bestond de cast uit: Yolanthe Sneijder-Cabau, Carlo Boszhard, Buddy Vedder, Glennis Grace, Danny de Munk, Martijn Fischer, Holly Mae Brood en Victor Mids

Deze derde editie was gebaseerd op het bekende kerstverhaal van Charles Dickens: A Christmas Carol.  Het klassieke verhaal werd wel afgestoft en in een modern jasje gestoken.
Zo werd de rol van Scrooge gespeeld door de jonge getalenteerde Buddy Vedder. Die als Justin Scrooge een verwende popster speelde die enkel oog heeft voor zijn carrière.
Zelfs met de kerstdagen moet zijn assistente Bobbie (Yolanthe Sneijder-Cabau) doorwerken, ook al heeft ze een zoontje thuis die op haar wacht. Neef Fred (Danny de Munk) moet als rasechte Amsterdammer niks hebben van de showbizz en grote ego’s.
Danseres Emily (Holly Mae Brood) is de ex-vriendin van Justin en is erg teleurgesteld in de liefde.

Vlak voor middernacht krijgt Justin Scrooge bezoek van zijn vroegere manager Jakob van der Geest (Carlo Boszhard). Jakob vertelt hem dat hij die nacht bezoek zal krijgen van drie geesten: De Geest van Toen (Glennis Grace), De Geest van Nu (Martijn Fischer) en De Geest van Straks (Victor Mids). Deze geesten nemen Justin mee naar belangrijke momenten uit verleden, heden en toekomst en laten hem naar zichzelf kijken. Of Justin de boodschap begrijpt en durft te veranderen, blijkt als hij een aanbieding krijgt voor een grote kerstshow in Las Vegas…..

Het was weer een heerlijk feestje in de Ziggo Dome en MusicalNieuws kijkt al uit naar de show van 2018!

Kijk HIER voor ons fotoverslag

Producties Musical 2.0 - 2024/2025