Musicalnieuws.nl

Ook dit jaar lukt het Jeans weer om er op het podium een feestje van te maken

Jeans staat al jaren garant voor een heerlijke avond met mooie muziek, dans en prachtige zang en ook in deze nieuwe theatershow is het weer smullen van de eerste tot de laatste minuut.

De formule van Jeans is uniek en het lukt Jeans elk jaar weer om met nieuwe samenstelling een fantastische show neer te zetten waar echt alles in zit: humor, gevoelige nummers, maar ook gezellige meezingers.

Vorig jaar heeft Jeans met Deborah de Groot iemand binnen gehaald die niet alleen alles geweldig kan zingen en dansen, maar ook met haar gitaarspel het publiek in extase kan brengen.
Velorisa Yorks is nieuw aan de cast toegevoegd en zij weet net iets meer soul aan de groep te brengen en dat doet zij al shakend  met haar “tailfeather”.

Aan de mannen cast zijn Rowan Smit en Max van Waard toegevoegd en ook zij vallen prima in de groep. 
De bekende gezichten Manon Prins, Sarah van der Meer, Xander Venema en Florens Eykemans hebben alle vier hun sporen al verdiend en in Magic bewijzen ze stuk voor stuk dat weer dat zij multitalenten zijn.
Het doet ons deugd dat ook met een nieuwe cast en nieuwe producent de Magic van Jeans hetzelfde is gebleven. Veel hedendaagse liedjes, maar toch ook genoeg wat oudere liedjes waardoor er een heerlijke balans ontstaat tussen het heden en het verleden.

Jeans is elk jaar weer een van onze favoriete muziekshows en dus een echte aanrader! Voor kaartjes kijk je op: http://www.impactentertainment.nl/shows/plays/1617-jeans_magic

Kijk ook ons fotoverslag: http://www.musicalnieuws.nl//album/cat/839 en http://www.musicalnieuws.nl//album/cat/839
Musical 2.0 audities juni 2024