Musicalnieuws.nl

Ontdek het nieuwe talent van Rotterdam voordat het ontdekt wordt

Dansers van Scapino Ballet Rotterdam presenteren eigen werk in voorstelling Made in Rotterdam op 22 en 23 juni in Theater Rotterdam, locatie Witte de With (voorheen Ro Theater).

Met vijf premières van Mischa van Leeuwen, Alexandre Jolicoeur, Ruben Garcia Arabit & Mara Hulspas, Ruochen Wang, Frederik Kaijser.

In Made in Rotterdam presenteert Scapino Ballet Rotterdam vijf nieuwe dansstukken, gedanst én gemaakt door de Scapinodansers. Eigenzinnig, gek, swingend, artistiek, theatraal of met een knipoog. Made in Rotterdam is Scapino’s danslab waar dansers zichzelf kunnen laten zien en hun talent als choreograaf verder kunnen ontwikkelen. Met verschillende makers, stijlen en thema’s is de voorstelling net zo verrassend en divers als het gezelschap zelf.

En net zo kleurrijk als Rotterdam, de stad waar alle Scapino dansers werken, leven en die een grote inspiratiebron vormt voor deze jonge makers en performers. Een aantal Scapinodansers laat al regelmatig werk zien in het Rotterdamse clubcircuit en op festivals, maar ook op het grote toneel. Zoals Scapino coryfee Mischa van Leeuwen, die al meerdere werken maakte voor het gezelschap.

Ontdek het nieuwe talent van Rotterdam en leer de dansers van Scapino op een nieuwe manier kennen.
Do 22 en vr 23 juni 2017
Locatie: Theater Rotterdam, locatie Witte de With (voorheen Ro Theater), William Boothlaan 8, Rotterdam
Aanvang: 20.00 uur
Kaarten: €12,50