Musicalnieuws.nl

ONE de Musical stopt, 26 juni laatste voorstelling!

ONE de Musical is een meeslepend verhaal over verraad en bedrog, passie en eeuwige liefde. Alles of niks.

Een hartstochtelijke familiespektakel over de eeuwige liefde tussen Amon (Yoran de Bont), een stoere piramide-arbeider en de mooie Mira (Nienke Latten), een rebelse prinses die tegen alle regels in gaat en haar eigen hart volgt. ONE de Musical is nog tot 26 juni te beleven in Studio’s Aalsmeer. Bekijk hier de trailer.

Cast en crew De hoofdrollen in ONE de Musical worden vertolkt door Yoran de Bont (Grease, My Fair Lady, EVITAHello Dolly) en Nienke Latten (De Gelaarsde KatAladdin). Naast hen zien we onder meer Jeroen Phaff (EvitaPhantom of the Opera en Les Miserables) als keizer Cheops en Danny de Nooy (‘t Schaep met de vijf Pooten) in de rol van Dr. North.

Marc Forno, bekend als jurylid van onder meer Sterren Dansen op het IJs, So You Wanna Be a Popstar en K2 zoekt K3, is in het team van creatives verantwoordelijk voor de meeslepende choreografie. Regisseur: Bart Doerfler | Muziek: Edwin Schimscheimer | Producent en schrijver: Roel Pieters

Visueel spektakel in het eerste LED-Box Theater ter wereld Het speciaal voor ONE gebouwde eerste LED-Box Theater ter wereld zorgt voor een adembenemende sfeer waarin het publiek, jong en oud, wordt meegezogen. Door de geavanceerde techniek met maar liefst 450m2 aan state-of-the-art bewegende LED-panelen en het totaal vernieuwde podium met bewegende onderdelen is ONE de Musical een feest voor de zintuigen.

Volg ONE de Musical via FacebookInstagram en de website


Producties Musical 2.0 - 2024/2025