Musicalnieuws.nl

Onder Andere Producties brengt De Kleine Zeemeermin de Musical in nieuw jasje

De populaire familievoorstelling De Kleine Zeemeermin de Musical blijft een van de favoriete musicals van de kinderen en Onder Andere Producties haakt hier slim op in.

Deze versie is iets anders dan de Disney versie, zowel de liedjes als het verhaal.
Het verhaal:
De Zeemeermin mag op haar 18e eindelijk naar de oppervlakte zwemmen en de wereld van daarboven bekijken. Daar wordt ze verliefd op een prachtige Prins. Ze wil net als hem een mens worden, en met de prins trouwen. Maar daarvoor heeft ze eerst benen nodig. De Zeeheks stelt haar voor een onmogelijke keuze. Ze kan de Zeemeermin benen geven, maar dan is ze voor altijd haar stem kwijt. Of zou er nog een andere mogelijkheid zijn…

Veel van de musicalbezoekertjes komen verkleed, waardoor het niet alleen een enthousiaste zaal is, maar ook nog eens heel kleurrijk en vrolijk. De kinderen leven met de Zeemeermin mee, maar dansen ook gezellig mee als daarom gevraagd wordt.

De cast bestaat slechts uit tien personen, echter er is geen enkel moment dat het kaal is of dat een groot ensemble wordt gemist. De cast speelt met erg veel overtuigend en er valt ook veel te lachen.  Het valt ons wel op dat zowel de Zeemeermin als de Prins beide geen namen hebben, maar dit zal de kinderen waarschijnlijk niet opvallen.
Visueel ziet het er mooi uit, de kostuums zijn erg mooi en er zijn niet veel decorstukken, maar wat er wel is ziet er prima uit.

De Kleine Zeemeermin is nog tot en met januari 2024 te zien en zeker een aanrader voor de kleinste musicalfans. Kijk HIER voor tickets

Kijk HIER voor ons fotoverslag
 

Producties Musical 2.0 - 2024/2025