Musicalnieuws.nl

Ondanks heftige regen toch een heerlijke avond bij Musical Autumn Night in Den Haag

De weersvooruitzichten waren al niet echt heel goed, maar toch was iedereen met een kaartje aanwezig in het Zuiderparktheater.

Daarom zaten er een groot aantal regenjassen en paraplu’s op de tribune en die waren niet voor niets! Er kwam een flinke regenbui voorbij en iedereen op de tribune was doorweekt, maar dit maakt alleen maar duidelijk hoe goed de show was. Want niemand op de tribune kwam ook maar op het idee om te vertrekken!
De show van zondag 18 september werd gebracht door April Darby (The Bodyguard & Aida), Esmée Dekker (Rocky Horror Show & Evita), Tessa Sunniva van Tol (Tarzan & Anastasia), David van den Tempel (Titanic & Soldaat van Oranje) en René van Kooten (Evita & Titanic).
We werden keer na keer weggeblazen door de kwaliteit van de zang, het was echt een fantastische avond met veel variatie qua songkeuze.

Respect ook voor MusicAll Spijkenisse die het achtergrond koor vormde en pas enkele dagen van tevoren werden gevraagd om deze avond op te treden en het materiaal in te studeren. 

De muzikale begeleiding lag in handen van Bernd van den Bosch, Richard Veltman en Richard Zoer.

De Musical Autumn Night wordt in wisselende samenstelling gebracht en staat aanstaande donderdag in theater de Stoep in Spijkenisse. In Spijkenisse zullen Esmée Dekker, Tessa Sunniva van Tol, Jolijn Henneman , Linda Verstraten, Elindo Avastia en Yoran de Bont het publiek trakteren op de beste en mooiste musicalnummers uit hun eigen carrière afwisselend met beroemde klassiekers en nieuwe musicalhits. 

Kijk HIER voor ons fotoverslag
 
 

Producties Musical 2.0 - 2024/2025