Musicalnieuws.nl

OG3NE keert eindelijk terug in het theater

OG3NE komt in maart eindelijk terug in het theater en bezoekt tot en met juni met twee verschillende tournees bijna 40 Nederlandse theaters door heel Nederland. De gloednieuwe Nederlandstalige tournee ‘SAMEN UIT, SAMEN THUIS’ waarin de allermooiste Nederlandstalige liedjes de revue zullen passeren en het restant van de Engelstalige tournee ‘SWEET HARMONY TOUR ‘The Home Isolation Edition’ met alle Home Isolation successen

Binnenkort start OG3NE met de ‘SAMEN UIT, SAMEN THUIS’ tournee. ‘Samen Uit’, iets wat lange tijd onmogelijk is geweest. Wat verlangen we naar een ongedwongen avond uit, genieten van heerlijke muziek en ons ‘samen huis’ voelen. OG3NE gaat dit de komende maanden dan ook dubbel en dwars inhalen.

Met maar liefst 12 succesvolle en zeer gewaardeerde onlinestreamingconcerten in diverse thema’s heeft OG3NE gedurende de coronaperiode contact met haar fans gehouden. Toch blijft de hunkering naar liveoptreden met een band groot en zijn ze eindelijk na lange tijd weer met hun magische stemmen in het theater te bewonderen.