Musicalnieuws.nl

Nu al extra voorstellingen gepland van nieuwe Plopshow: Het Plop-up restaurant

De ticketverkoop van de nieuwe Plopshow loop bijzonder goed. Daarom heeft Studio 100 beslist om alvast 2 extra voorstellingen aan de tour toe te voegen. Er zijn bijkomende voorstellingen in Stadsschouwburg Antwerpen en Capitole Gent. Kabouter Plop bestaat dit jaar 20 jaar en dat wordt gevierd met de nieuwe Plopshow: Het Plop-up restaurant.

verhaal
Voor zijn verjaardag krijgt Plop van Smal, Klus, Kwebbel en zijn nichtje Felle een mooie foodtruck, waarmee hij en Felle het bos rondrekken, zodat alle kabouters en dieren aan zijn kraampje kunnen komen eten. Ondertussen passen Smal, Klus en Kwebbel op zijn melkherberg, maar vooral Klus vindt het vele werk erg zwaar. Hij wil niets liever dan dat Plop weer terug komt en hij besluit in het geheim zijn foodtruck te stelen. Maar zal zijn plannetje ook echt slagen?
 
Het wordt een show boordevol verrassingen, leuke grappen en natuurlijk alle kabouterhits van de afgelopen jaren. Want dit jaar bestaat Plop immers 20 jaar en we sluiten zijn verjaardagsfeest dan ook af met een spetterende nieuwe show!
De nieuwe Plopshow: Het Plop-up restaurant gaat op 27 januari 2018 in première in Asse en is vanaf dan te zien in: Genk, Gent, Roeselare, Scherpenheuvel, Antwerpen, Hasselt en Oostende.
 
EXTRA VOORSTELLINGEN OP:
11/03/18 De Capitole in Gent om 11u00
22/04/18 Stadsschouwburg Antwerpen om 11u00
tickets & info via www.studio100.com