Musicalnieuws.nl

NKT SummerSchool - inschrijving geopend

Ook dit jaar begint het Nederlands Kinder Theater de zomervakantie met de – inmiddels bekende – NKT SummerSchool! Dansen, zingen, acteren en een echte musicalvoorstelling opvoeren voor je familie en vrienden… Klinkt jou dat als muziek in de oren? Meld je dan snel aan voor de NKT SummerSchool voor jongeren tussen de 10 en 16 jaar!

Samen met docenten Byron Werts (dans), Marc-Peter van der Maas (zang) en Tim Schuitvlot (spel) maken de deelnemers in vier dagen tijd een mini-voorstelling. En die wordt natuurlijk opgevoerd voor alle vaders, moeders, broers en zussen! De NKT SummerSchool is dit jaar op maandag 23, dinsdag 24, woensdag 25 en donderdag 26 juli. Donderdagavond is de eindpresentatie. Alle vier de dagen staat naast plezier, persoonlijke ontwikkeling voorop. Het NKT verzorgt iedere dag een lekkere lunch en de nodige tussendoortjes.
Kosten: € 175,-
Locatie: NKT Theaterschool, gedempte singelgracht 16, Purmerend
Wanneer: maandag 23, dinsdag 24, woensdag 25 en donderdag 26 juli. 

Op maandag, dinsdag en donderdag Van 9.30 tot 16.00 uur, op woensdag van 9.30-12.30 uur. Alle dagen inclusief lunch. Op donderdagavond geven de leerlingen een presentatie die gratis toegankelijk is voor ouders. 
De NKT SummerSchool is geschikt voor zowel beginnende als ervaren musicalsterren tussen de 10-16 jaar. Aanmelden kan via info@nkt.nl o.v.v. SummerSchool 2018.
 

Producties Musical 2.0 - 2024/2025