Musicalnieuws.nl

Nieuwe show Charly Luske hetzelfde concept, maar dan nog beter

Vorig theaterseizoen was een succes voor de Zanger Charly Luske en zijn fantastische band. Daarom keert Charly Luske dit seizoen terug naar het theater met The Naked Truth over Robbie Williams.

We moesten er een stukje voor rijden naar theater Hazehof in Zuthphen, maar het was de rit dubbel en dwars waard. Nadat we een mooi plekje in de zaal hadden gevonden begon de avond al snel met de hits van Take That en Robbie Williams in chronologische volgorde.

Over de voorstelling:
Story of Robbie Williams is de opvolger van de succesvolle tour Story of George Michael, waarmee Charly Luske twee jaar lang langs de theaters toerde. Een door hem zelf geproduceerde voorstelling, die dit jaar het langverwachte vervolg krijgt. Samen met zijn band gaat Charly alle ups en downs, hilarische momenten en intieme geheimen van Robbie laten zien. En bovenal natuurlijk: zijn geweldige muziek. Hits als Feel, Come Undone, Rock DJ, Let Me Entertain You en Angels komen stuk voor stuk voorbij. Het belooft een flitsende show te worden. Geen tribute, geen imitatie, maar zoals Robbie zegt “the naked truth and bloody great music!”.

Net zoals bij de show over George Michaels heeft Charly Luske ook bij deze show weer een fantastische band achter (en naast) hem staan. Die hem niet alleen muzikaal bijstaan, maar vocaal staan er een aantal hun mannetje.
Zoals Nick Bult op Piano, Danjil Tuhumena op Gitaar en Percussie en Phaedra “Feitjes-Fay” Kwant op Bass.
De overige bandleden mogen hem dan niet vocaal bijstaan, maar muzikaal zijn ze stuk voor kanjers: Arie den Boer op Drums, Jan Peter Bast op Keys en Jules Pasdeloup op Gitaar.
 
Charly en Fay weten samen op een boeiende manier het verhaal te vertellen, met tussendoor hele leuke feitjes over Robbie Williams en natuurlijk wordt dit steeds afgewisseld met heerlijke muziek. 

Alle grote hits komen voorbij, van zowel zijn Take That tijd als van zijn solo albums. Het was een avond genieten, wat het gehele publiek liet zien door een staande ovatie te geven. Hou je van de muziek van Robbie Williams dan mag je deze show echt niet missen!

Kijk HIER voor ons fotoverslag en HIER voor de speellijst voor een theater bij u in de buurt.
 

Producties Musical 2.0 - 2024/2025