Musicalnieuws.nl

nieuwe data voor de “WINTERREVUE – MADE IN BELGIUM” zijn bekend

Productiehuis Theatertainment herlanceert zijn theaterseizoen op 7 april 2022. Met de WINTERREVUE – MADE IN BELGIUM, APRÈS SKI en JAN VAN DYKE – DE SHOW VAN M’N LEVEN trakteren ze hun publiek dit seizoen nog op drie niet te missen producties. En er is goed nieuws voor de mensen met keuzestress!

Op zondag 5 december 2021 ging de WINTERREVUE – MADE IN BELGIUM van Theatertainment in première. Het was meteen ook de -voorlopig- laatste voorstelling door de verstrengende coronamaatregelen die de dag nadien zouden ingaan. Vandaag kondigt de producent -met frisse energie en goede voornemens- gloednieuwe data aan voor de WINTERREVUE – MADE IN BELGIUM met Ingeborg als special guest.   Producent Dirk Van Vooren: “Voor de gelegenheid veranderen we even de naam van de WINTERREVUE naar PAASREVUE! Pasen, jawel, want dat is de eerstvolgende familiegelegenheid waarop we ons publiek graag weer trakteren op een feestje voor jong en oud. Normaal tellen we altijd samen met ons publiek af op oudejaarsavond naar nieuwjaarsdag. Dit jaar zullen we op zaterdag aftellen naar Pasen en maken we er een oudepaasavond van… Pasen gaat nog nooit zo plezant geweest zijn…!”   Producent Nico Warrinnier: “We gaan geen uitdaging uit de weg met deze WINTERREVUE – MADE IN BELGIUM. Ons geduld en dat van onze tickethouders werd flink op de proef gesteld, dus we zijn zeer verheugd dat we deze nieuwe data kunnen communiceren en terug een totaalbeleving aan ons publiek kunnen aanbieden. Zo kunnen onze bezoekers, samen met hun familie, gezellig in het theater komen eten voor een voorstelling. Nadien kunnen ze genieten van de show, de fantastische cast, het live orkest, het ensemble en het totaalspektakel. En wij kunnen weer genieten van ons geliefde publiek!”   De WINTERREVUE – MADE IN BELGIUM hervat de voorstellingen vanaf donderdagavond 7 april 2022 in Theater Elckerlyc en speelt tot en met zondagmiddag 1 mei 2022. Geniet intussen hier alvast van het premièreverslag van deze productie: Klik hier voor de video Niet alleen de WINTERREVUE – MADE IN BELGIUM kreeg nieuwe data. Ook producties APRÈS SKI en JAN VAN DYKE – DE SHOW VAN M’N LEVEN krijgen een aangepast speelschema. Deze aanpassingen zijn het gevolg van de nodige verschuivingen om het publiek dit seizoen nog de producties te kunnen aanbieden waarvoor ze een ticket gekocht hadden. De tickethouders worden gecontacteerd voor eventuele omboekingen voor de drie producties en moeten zelf geen actie ondernemen.   UNIEK AANBOD IN JANUARI Voor mensen met keuzestress is er een uniek aanbod! Als nieuwjaarsgeschenk schenkt Theatertainment een combikorting: wie tussen 12 januari en 30 januari 2022 tickets bestelt voor de drie producties, ontvangt maar liefst 20% korting voor de drie producties samen.    
 
 
PRAKTISCHE INFORMATIE WINTERPAASREVUE – MADE IN BELGIUM
 • Special guest: Ingeborg Sergeant
 • Met Ann Van den Broeck, Dirk Van Vooren, Helle Vanderheyden, Patrick Onzia, Britt Van der Borght en Laurenz Hoorelbeke
 • Regie: Stany Crets
 • Live orkest o.l.v. Eric Melaerts
 • Choreografie: Eva Scheffers, Oonagh Jacobs, Steven Savelkoels
 • Van donderdag 7 april 2022 t/m zondag 1 mei 2022
APRÈS SKI
 • Met Carry Goossens, Greet Rouffaer, Dirk Van Vooren, Linda De Ridder, Dirk Lavrysen, Vicky Florus en Lea Witvrouwen
 • Script en regie: Stany Crets
 • Van vrijdag 6 mei 2022 t/m zondag 22 mei 2022
  JAN VAN DYKE – DE SHOW VAN M’N LEVEN
 • Met Jan Van Dyke, Patrick Onzia, Kobe Van Herwegen, Goele De Raedt, Franky Boy en Sofie en de Lou Roman Band
 • Coaching: Dirk Van Vooren
 • Choreografie: Ingrid Coppieters
 • Van vrijdag 27 mei 2022 t/m zondag 12 juni 2022
Locatie: Theater Elckerlyc – Frankrijklei 85-87 te Antwerpen. Tickets: www.elckerlyc.be – 070/691.002 – (max 0.30 euro/minuut)