Musicalnieuws.nl

Nieuwe cast Positief Coachen

Nieuwegein, 17 oktober 2017 – Het theatergezelschap van de stichting Positief Coachen heeft vandaag de nieuwe jeugdige acteurs bekend gemaakt. Het gaat om vijf talentvolle jongens met een ruime ervaring in het theatervak. Zij spelen dit seizoen in de voorstelling ‘Dat schiet lekker op zo!’.

Het gaat om Simon, die de hoofdrol gespeeld heeft in de theaterproductie André het Astronautje. Thijmen, die de hoofdrol gespeeld heeft in de musical Pinokkio. En drie kinderen uit de musical Ciske de Rat: Sonny (die de rol van Sip heeft gespeeld), Floris (die de rol van Jantje heeft gespeeld), en Mats (die de rol van Ciske heeft gespeeld en nu eerst de hoofdrol gaat spelen in de musical Dummie de Mummie).

Zij spelen in ‘Dat schiet lekker op zo!’ afwisselend de rol van zoon Sander. Een pittige rol want de voorstelling draait om het kind en de jeugdige acteur moet zowel kunnen acteren, improviseren als zingen.

De vader wordt gespeeld door Ewald van Kouwen, die al sinds 2009 te zien is in de voorstellingen van Positief Coachen. In de nieuwe productie ‘Dat schiet lekker op zo!’ zien we wat vader en zoon allemaal meemaken, thuis, rond school en bij de sportclub van Sander (waar zijn vader ook zijn coach is).

De voorstelling wordt gespeeld in sportkantines en op scholen in het hele land, zo’n honderd keer per seizoen. Het is vaak de start bij een sportclub of school om aan een positief klimaat te werken.

Producties Musical 2.0 - 2024/2025