Musicalnieuws.nl

Nienke Latten brengt haar nieuwe single uit: "LIGHT"

"She worked hard, every day, on her goals. Realized life Is short you grow old. ..... There's a light It will shine through all that blocks you!"

Dit is een deel van de lied-tekst die door Nienke geschreven is voor haar derde single "LIGHT". Het is een totaal ander nummer dan haar vorige twee uitgebrachte nummers: "From a Distance & Winter Is Over". Dit nummer heeft dance invloeden en zou zó onder het genre Eurovisie Songfestival kunnen vallen. De Singer/songwriter vertelt dat deze single erg dichtbij haarzelf staat, aangezien ze zingt over de weg die zij heeft bewandeld tot op heden. "Er zijn altijd opstakels op het pad naar je doel. Soms ben je dat zelf, soms zijn dat de invloeden van anderen. Hoe dan ook; blijf in jezelf geloven want dan ga je je doel bereiken." In de video clip laat Nienke ook een hele andere kant van haarzelf zien. Iets wat heel wat mensen niet van haar verwacht hadden. Het nummer "LIGHT" is vanaf nu te beluisteren op alle streaming diensten zoals Spotify & ITunes. De videoclip is te bekijken op Youtube en op haar eigen website.

Hieronder vind je de linkjes:

Spotify
YOUTUBE
Itunes
Apple Music
Nienke's Website
 
Nienke Latten is geboren in Voorburg en opgegroeid in Sassenheim. Haar hele leven staat in teken van muziek. Ze studeerde Muziektheater aan Het Fontys Hogeschool voor de Kunst. Na haar afstuderen speelde ze als Prinses Tessa in De Gelaarsde Kat. In 2017 en 2018 vertolkte zij de rol van “Maria” in de concert versie van West Side Story. 

Op dit moment vertolkt Nienke de rol van prinses Jasmin in Disney ‘s Aladdin in Duitsland. Nu de tijd stil lijkt te staan door de sluiting van de theaters, heeft Nienke alle tijd om aan haar eigen muziek te werken. 

26 februari heeft Nienke haar eerste single uitgebracht: "From a Distance". Kort daarna bracht ze "Winter is over" uit. Nu "LIGHT" is uitgebracht heeft Nienke zich van verschillende muzikale kanten laten zien... en ze is druk bezig met meer nieuwe eigen muziek en andere komende avonturen. 
 

Mede mogelijk gemaakt door:

Artwork: Elindo Avastia
Producer: Sebastian Neugebauer 
Videoclip: Studio Zoet & Zuur
Website: Mauri van Aken
Makeup & Hair: Noortje van Eijl


Producties Musical 2.0 - 2024/2025