Musicalnieuws.nl

Nico Sturm en Jonas van Geel op zoek naar de kracht van het komisch duo in "Gisteren was het geweldig!"

Première op 25 januari in de Arenbergschouwburg te Antwerpen - vervolgens op toernee door Vlaanderen.

Op donderdag 25 januari gaat "Gisteren was het geweldig!" in première in de Arenbergschouwburg in Antwerpen. Dit muziektheaterstuk in regie van Frank Van Passel  is de liefdevolle clash tussen kompanen Nico Sturm en Jonas Van Geel. Een ode aan de vriendschap, een botvieren van hun liefde voor de oude theaterrevues en comedyshows, een onderzoek naar de kracht van een duo : hoe kunnen twee mensen een leven lang elkaar lief hebben en vrolijk blijven? Bezielers Nico Sturm en Jonas Van Geel gaan op zoek naar het antwoord op deze vraag, en zoveel meer... De premièrevoorstelling op 25 januari in de Antwerpse Arenbergschouwburg is meteen de aftrap van een theatertour door Vlaanderen tot en met 18 mei.
 
KAN EEN LACH DE WERELD MOOIER MAKEN? NICO STURM EN JONAS VAN GEEL GAAN OP ZOEK NAAR HET ANTWOORD...
"Gisteren was het geweldig!" doet gouden duo’s zoals De Woodpeckers, Dean Martin en Jerry Lewis, Abbott en Costello, Gaston en Leo, herleven in een zoektocht naar de oorsprong, de evolutie en de kracht van de lach, tot op de dag van vandaag. Kan een lach de wereld mooier maken (of zelfs redden?). Blijf je je hele leven lang lachen, wat er ook gebeurt…of luister je beter al eens naar het geluid van de stilte….? "Gisteren was het geweldig!" belooft een goudeerlijke, warme, ontroerende avond te worden, in een minutieus gebouwd decor, met onvergetelijke nummers, en bijzondere acts….

REGISSEUR FRANK VAN PASSEL STOOMT DIT CREATIEF TEAM KLAAR TEGEN DE PREMIERE
"Gisteren was het geweldig!" wordt gemaakt en gespeeld door Nico Sturm en Jonas Van Geel, bijgestaan door de magistrale mens en muzikant Antoon Offeciers, gebouwd door de man met de wonderlijke handen Kristof Oosterlynck ( bekend van o.a. Studio Orka ), en mede in goede banen geleid door de (h)eerlijke regisseur Frank Van Passel.

PRAKTISCHE INFO - "GISTEREN WAS HET GEWELDIG!"
Première op 25 januari om 20u15 in De Grote zaal van de Arenbergschouwburg te Antwerpen.
Vervolgens op toernee door Vlaanderen tot en met 18 mei

TICKETS 
online via www.dearenbergschouwburg.be
aan de ticketbalie van Arenberg
telefonisch via 03 2024646
Standaardtarief: 15 euro

Een productie van De Stormbakkerij
Concept en spel: Nico Sturm en Jonas Van Geel
Tekst: Nico Sturm
Muziek: Antoon Offeciers
Scenografie en techniek : Kristof Oosterlynck
Regie: Frank Van Passel
Kostuum: Tine Deseure
Productie : Liesje De Backer ( in opdracht van de Stormbakkerij )

Producties Musical 2.0 - 2024/2025