Musicalnieuws.nl

Nederpop All Stars een feest der herkenning

Vrijdag 12 februari 1017 beleefde Nederpop All Stars zijn première en wat voor première! Het was een feest in theater De Kom in Nieuwegein

Het thema van deze show is de nederlandse popmuziek zoals deze in de jaren 80 populair werd met bands als Het Goede Doel, Doe Maar, Toontje Lager, Frank Boeijen en vele anderen.

Nederpop All Stars bestaat uit een 5-tal muzikanten die hun sporen in de muziek ruimschoots verdiend hebben: 
Gitarist Sander van Herk is mede-oprichter van Het Goede Doel en bespeelde alle grote en kleine poppodia van Nederland. Naast gitaarvirtuoos is Sander ook producer van menig muzikaal Nederlandstalig talent;
Luc de Bruin vormde als drummer twintig jaar lang de motor van de bekende Nederlandse band Alderliefste. Hij is naast drummer / zanger ook de initiatiefnemer van de formatie Nederpop All Stars:
Robert Kramers speelde eveneens in de band: Alderliefste, ook speelt al zijn hele leven in allerlei verschillende formaties. Daarin treedt Robert niet alleen op als bassist, maar ook als zanger:
Ook Marco Hoogland maakte deel uit van Alderliefste. Popliefhebbers kennen deze muzikale duizendpoot daarnaast vooral als toetsenist / zanger van de razend populaire Booming piano’s, opvolger van Crazy piano’s;
De leadzanger van Nederpop All Stars is de zeer getalenteerde Stefan de Kogel, Stefan is jarenlang actief geweest in het theatercircuit en speelde o.a. in de musicals: Jersey Boys en Soldaat van Oranje.

Dit vijftal zet een waanzinnige show neer. Echt een feest der herkenning waarbij de meeste nummers luidkeels mee werden gezongen door het publiek in de zaal.
De gast optredens van Henk Temming en Erik Mesie werden harteljk door de zaal ontvangen. Vooral omdat de zangers na het betreden van het podium het publiek op een aantal van hun hits met Het Goede Doel en Toontje Lager trakteerden.

Na het optreden werd het aanwezige publiek ook nog eens verwend met een intieme akoestische cessie in het theatercafé. 
Kortom een topavond, goede show, topnummers en uitstekende muzikanten die ons weer even terugbrachten naar de jaren 80. Een avond waarvan wij alleen maar kunnen adviseren: ga dit zien en waan je weer even in de jaren 80!

Kijk HIER voor de speellijst

Kijk HIER voor ons fotoverslag

Producties Musical 2.0 - 2024/2025