Musicalnieuws.nl

Nederlandse Musical Dagen 29 & 30 juni

Tilburg – Een nieuw meerdaags festival in Tilburg: de Nederlandse Musical Dagen. Op vrijdag 29 en zaterdag 30 juni ademt heel Theaters Tilburg musical. Met op vrijdagavond de Summer Sing Along en op zaterdag het Musical Talent Gala. Tickets voor beide avonden zijn vanaf zaterdag 24 maart te koop op de website van het theater.

Summer Sing Along
De Summer Sing Along is een knallende meezingavond vol musicalhits. Want wat is er nou leuker dan samen uit volle borst meezingen met een sterrencast en groot orkest? Jong talent en bekende sterren zingen samen het publiek de bekendste (internationale) musicalsongs. Van The Sound of Music tot Grease en van Ja Zuster, Nee Zuster tot Mamma Mia!

Musical Talent Gala
Een dag later, op 30 juni, ligt de rode loper uit voor het Musical Talent Gala. Een grootse show met previews van musicals die in het nieuwe theaterseizoen te zien zullen zijn, zoals Evita, Mamma Mia!, All Stars en Marvellous. Met bekende én nieuwe musicalsterren. Op beide dagen zullen studenten van de opleidingen Musical en Muziektheater van Fontys voorstellingen op verschillende podia in de stad laten zien.

Tickets
De Summer Sing Along vindt plaats op vrijdag 29 juni om 20:15 uur in de schouwburg, tickets zijn te koop vanaf € 12,50. Het Musical Talent Gala is eveneens in de schouwburg, op zaterdag 30 juni om 20:15 uur. Toegang vanaf € 19,50. Tickets zijn vanaf zaterdag 24 maart (12:00 uur) te koop op www.theaterstilburg.nl of telefonisch bij InfoService & Tickets via 013 543 22 20.