Musicalnieuws.nl

Nederlandse familievoorstelling Raad eens hoeveel ik van je hou op tournee in Azië

Theater Terra heeft eerder bekend gemaakt dat de succesvolle familievoorstelling Raad eens hoeveel ik van je hou, die eerder in Nederland en België te zien was, begin 2018 een tournee in Azië speelt, met onder andere voorstellingen in Macau en Taiwan.

Dit is in korte tijd de tweede productie van Theater Terra die de wereld over gaat, afgelopen jaren was de voorstelling Dribbel (Spot) te zien in Nederland, België, de Verenigde Staten, Canada, Hong Kong, Macau en Australië.

Het internationale succes wordt nu voortgezet in Azië, ondanks het feit dat de structurele subsidie van Theater Terra eerder dit jaar werd stopgezet en de producent nu volledig zelfstandig familievoorstellingen verzorgt in grote theaterzalen. Raad eens hoeveel ik van je hou (in het buitenland Guess how much I love you) is gebaseerd op de bekende prentenboeken van Sam McBratney en Anita Jeram uit Noord-Ierland. Van deze boeken werd ook een televisieserie gemaakt.

De familievoorstelling werd door Theater Terra in Nederland ontwikkeld en speelt nu begin 2018 onder andere in Macau en in Tainan, de eeuwenoude stad van Taiwan. In de Nederlandse theaters presenteert Theater Terra dit jaar de nieuwe familievoorstellingen Welterusten, Kleine Beer (te zien van september tot en met maart) en De Kleine Zeemeermin (te zien van januari tot en met mei). Voor meer informatie, kijk op www.theaterterra.nl.