Musicalnieuws.nl

Nederlandse Danny Kaan publiceert fotoboek waarin 'THE WEST END' in 2020 centraal staat

Een theatraal koffietafel fotoboek 'DEAR AUDIENCE' gevuld met meer dan 150 pagina's waarin de West End (Londen) wordt belicht. Het boek bestaat uit 140+ exclusive high quality foto's van niet alleen performers, maar ook de teams die backstage en op kantoor werken. Met elkaar maken we deze industrie zo groot en zo mooi.

Alle foto's zijn speciaal voor het boek gemaakt en West End sterren die je in het boek tegenkomt zijn onder andere: Nederlandse trots Celinde Schoenmaker & Britt Lenting, Carrie Hope Fletcher, Lucie Jones, Rachel Tucker, Cedric Neal, Alice Fearn, Paul Taylor Mills, Frances Ruffelle en Layton Williams en 135 anderen!
Alle foto's zijn gemaakt bij Nederlandse fotograaf Danny Kaan (@danny_with_a_camera). "Ik heb al een lange tijd een fotoboek willen maken, maar om het in 2020 te doen maakte het extra bijzonder. 2.5 jaar geleden ben ik naar Londen verhuisd en in de afgelopen jaren heb ik zoveel mensen leren kennen en een enorm netwerk opgebouwd. Ik wilde deze mensen fotograferen en laten zien hoe mega bijzonder de industrie is. De afgelopen maand stond vol gepland met photoshoots en de hoeveelheid mensen die betrokken wilde zijn bij het project was echt mega bijzonder. Ik kan echt niet geloven dat zoveel mensen tijd wilde maken om mee te werken aan mijn project. Het was zo speciaal om in een situatie als deze te zien hoeveel mensen willen helpen en supporten. De combinatie van mijn passie voor fotografie en mijn liefde voor theater is het beste gevoel dat er bestaat."

De foto's zijn gemaakt in theatrale locaties, zoals een cabaret bar, een repetitieruimte, in theaters en buiten de theaters met de grote posters op de achtergrond.

Het fotoboek genaamd 'DEAR AUDIENCE' is NU beschikbaar voor €40. Alle bestellingen deze week worden geplaatst, worden in de tweede week van December (vanuit UK) verstuurd, zodat alle boeken op tijd voor Kerst bezorgd worden. www.dearaudiencebook.com

15% van de winst wordt gedoneerd aan Applause For Thought.