Musicalnieuws.nl

Nederlands populairste stewardess, Co with the Flow, vliegt het theater in.

Co Trum, bekend van de razend populaire vlog-reeks ‘Co with the Flow’ gaat het theater in met een hilarische, muzikale en ontroerende theatershow, geproduceerd door I&L Entertainment (Robèrt van Beckhoven in het theater, Liften)

Wil je ondanks de Corona-maatregelen toch op vakantie? Dan ben je bij deze voorstelling aan het juiste adres! Een dagje shoppen in New York? Je kleurtje bijwerken op Curaçao of wil je af van je vliegangst? Fasten our seat belts want Nederlands’ populairste stewardess Co neemt je mee aan boord van een wervelende show over haar turbulente leven in de lucht.
 
Co kreeg nationale bekendheid door haar video’s ‘Co with the Flow’. Nadat zij dansacademie Lucia Marthas en theaterschool de Trap succesvol had afgerond ontdekte ze, na een paar jaar gewerkt te hebben als freelancer, de magische vliegwereld.

Een groot aantal volgers volgt deze upcoming actrice, die door De Gouden Televizier-Ring een geselecteerd kandidaat is voor de Televizier-Ster: online-videoseries 2019 en 2020. In haar video's bezoekt Co niet alleen mooie bestemmingen, we zien ook dat ze een neus heeft voor de leukste winkeltjes ter wereld en een aanstekelijke humor met bijbehorende lach.

We reizen van smeuïge anekdotes via een gezamenlijke cursus over vliegangst naar ontroerende verhalen en heerlijke liedjes. En dat in ‘hoog’ tempo, want het leven van deze vloggende jetlag-ster is vliegensvlug en zal jouw blik op het reizen door de lucht voor altijd veranderen.

“Welkom aan boord, maak uw stoelriemen vast, klap het tafeltje in en zet uw rugleuning rechtop!”. Onze bestemming is een heerlijk avondje theater.

Kaarten zijn te bestellen via www.il-entertainment.nl en www.co-theatershow.nl.
 

Producties Musical 2.0 - 2024/2025