Musicalnieuws.nl

Nederlands populairste stewardess, Co Trum, vliegt vanaf januari het theater in

Danseres en actrice Co Trum, bekend van de razend populaire vlog-reeks Co with the Flow gaat vanaf januari 2022 het theater in met een hilarische, muzikale en ontroerende theatershow, geproduceerd door I&L Entertainment (Robèrt van Beckhoven theatershow, Liften e.a.). We reizen van smeuïge anekdotes via een gezamenlijke cursus over vliegangst naar ontroerende verhalen en heerlijke liedjes. En dat in ‘hoog’ tempo, want het leven van deze vloggende jetlag-ster is vliegensvlug en zal jouw blik op het reizen door de lucht voor altijd veranderen.

Wil je een (veilige) vliegreis maken en de gehele wereld bezoeken? Dan heb je met deze voorstelling de juiste boardingpass in handen! Waar moet je op letten als je Singapore bezoekt? Wat zijn de hot-spots van Rio de Janeiro en hoe kun je gratis voorbij het vrijheidsbeeld varen? ‘Fasten your seat belts’ want Nederlands’ populairste stewardess Co neemt je mee aan boord van een wervelende show over haar turbulente leven in de lucht.

Over Co Co kreeg nationale bekendheid door haar video’s Co with the Flow. Nadat zij dansacademie Lucia Marthas en theaterschool de Trap succesvol had afgerond ontdekte ze, na een paar jaar gewerkt te hebben als freelancer, de magische vliegwereld. Een groot aantal volgers volgt deze upcoming actrice, die door De Gouden Televizier-Ring genomineerd was voor de Televizier-Ster: online-videoseries 2019 en 2020. In haar video's bezoekt Co niet alleen mooie bestemmingen, we zien ook dat ze een neus heeft voor de leukste winkeltjes ter wereld en een aanstekelijke humor met bijbehorende lach.

“Welkom aan boord, maak uw stoelriemen vast, klap het tafeltje in en zet uw rugleuning rechtop!”. Onze bestemming is een heerlijke middag of avond in het theater.

Meer informatie is te vinden op https://www.il-entertainment.nl/co-with-the-flow


Producties Musical 2.0 - 2024/2025