Musicalnieuws.nl

Na het succes van Little Shop of Horrors komt Eigenwijs dit jaar met de musical ‘The Wiz!’

Eigenwijs Musicalkids Velsen is een amateur musical gezelschap voor jongeren van acht tot twintig jaar uit de omgeving Velsen.

Jaarlijks doen er ongeveer veertig kinderen mee aan een musicalproductie, die in het voorjaar twee avonden wordt opgevoerd in de Stadsschouwburg Velsen. Over Eigenwijs wordt nogal eens gezegd dat het enthousiasme ervan af spat.

Een dik half jaar (van september tot de voorstellingen in april) wordt er inderdaad enthousiast en hard gerepeteerd door de kinderen met de regisseur, muzikaal leider en choreograaf. Vervolgens gaat de hele groep samen het theater in om twee spetterende voorstellingen neer te zetten.

Na het succes van Little Shop of Horrors komt Eigenwijs dit jaar met de musical ‘The Wiz!’
Dorothy waait door een storm van huis weg en belandt in het bijzondere land van Oz. Ze moet op zoek naar de Wizard of Oz, zodat hij haar kan helpen hoe ze de weg terug naar huis kan vinden. Tijdens de zoektocht ontmoet ze een Vogelverschrikker zonder verstand, een Blikkenman zonder hart en een leeuw zonder moed. Samengaan ze verder en zoeken ze naar huis, hart, verstand, moed en vooral zichzelf. Het belooft weer een mooie, ontroerende show te worden!

Vrijdag 3 april 2020 Stadsschouwburg Velsen
20:15 uur
Zaterdag 4 april 2020 Stadsschouwburg Velsen
20:15 uur