Musicalnieuws.nl

Na Corona eindelijk hervat: Belle en het Beest De Musical

Nadat Belle en het Beest De Musical helemaal was opgestart in september 2020 moest het doek na drie voorstellingsdagen alweer sluiten, door toedoen van de coronacrisis. Maar gelukkig, na een lang jaar, wordt het decor weer uit het stof getrokken en staat de cast meer dan ooit te popelen om de prachtige familievoorstelling ten tonele te brengen! Want vanaf dit weekend kan het weer! En dus komt Belle en het Beest De Musical terug, mooier dan ooit!

Ware schoonheid zit van binnen… Dat gaan ook de theaterbezoekers van Van Hoorne Entertainment beleven in de allernieuwste, betoverende sprookjesproductie: Belle en het Beest De Musical! Met deze familievoorstelling brengt het bedrijf in seizoen 2021-2022 alsnog haar 13e magische sprookje naar de Nederlandse theaters.

Elk theaterseizoen worden de sprookjesmusicals van Van Hoorne Entertainment door meer dan 120.000 gasten bezocht. Als vervolg op het enorme succes van De Kleine Zeemeermin De Musical (2018-2019) en Doornroosje De Musical (2019-2020) presenteert het productiebedrijf nu één van de meest romantische volkssprookjes: Belle en het Beest De Musical. Sita Vermeulen en Bettina Holwerda-Bakkum spelen afwisselend in deze nieuwe familiemusical de rol van Belle: een slim, sprankelend meisje dat verder leert kijken dan het monsterlijke uiterlijk van het Beest.

Uiteraard kent Belle en het Beest De Musical een spannende twist op het originele verhaal, zoals de theaterbezoekers van Van Hoorne Entertainment gewend zijn. Want ook het populaire tovenaarsduo Titus & Fien keert terug in deze vrolijke voorstelling.

Belle en het Beest De Musical zal te zien zijn vanaf 25 september 2021 en zal langs ruim 100 theaters reizen door het hele land. Kaarten voor de voorstelling zijn te koop via www.VanHoorne.com/BelleenhetBeest.