Musicalnieuws.nl

Na 2 jaar mag Westend Junior eindelijk hun mooie Little Mermaid voor publiek spelen

Westend junior is de jeugdgroep van Musicalvereniging Westend. Met een publiek op corona afstand en de nodige maatregelen kon de cast van “De Kleine Zeemeermin jr” na 2 jaar eindelijk hun kunsten vertonen aan het grote publiek.

Opgezet vanuit de droom om jongeren jaar een plek te geven in de amateurmusicalwereld en gedreven door de gedachte onze passie voor (musical) theater door te geven aan de volgende generatie. Met producties als Peter Pan en Beauty and the Beast is Westend Junior inmiddels niet meer weg te denken uit de amateurmusicallandschap van de regio Hoorn.

Het bekende verhaal van de kleine zeemeermin kent iedereen. Jong en oud genieten nogsteeds van de klassieker. De enthousiaste cast geniet dan ook duidelijk van het leuke verhaal met vrolijke nummers en grappige karakters. De hoofdrol van Ariel wordt gespeeld door de 16-jarige Mette. Met de rest van de groep achter zich, weet zij zich goed staande te houden in deze moeilijke rol.
Vocaal pakt zij het publiek volledig in en met haar aandoenlijke verschijning is het plaatje compleet.
Haar prins wordt gespeeld door Mark. Zijn spel is erg natuurlijk en hun samen spel is fijn om naar te kijken.

Nog een uitblinker is de gemene zeeheks Ursula gespeeld door Sharieke. Haar stem is onwijs krachtig en haar solo’s zijn zeker een hoogtepunt. Het ensemble is erg sterk. Het enthousiasme spat ervan af. En de groepsdynamiek is fijn om te zien.

Het lange wachten werd eindelijk beloond met 2 prachtige voorstellingen.

Door: Jennifer Hoffmann

Kijk HIER voor ons fotoverslag en kijk op onze facebookpagina voor meer foto's

Producties Musical 2.0 - 2024/2025