Musicalnieuws.nl

Mylène & Rosanne in Tina de musical

Artiestentweeling en vloggers Mylène & Rosanne spelen volgend jaar allebei een rol in de nieuwe Nederlandse familievoorstelling Tina de musical. Eerder werd al bekend dat Annick Boer, Alexandra Alphenaar en Ridder van Kooten een rol in de voorstelling spelen.

In 2013 wonnen de zusjes met hun liedje Double Me het Junior Songfestival. Ze stonden meerdere keren op nummer één in de Kids Top 20 en hun vlogs en videoclips op YouTube werden meer dan 20 miljoen keer bekeken. In het theater waren ze te zien in de musicals Joseph and the amazing technicolor dreamcoat, Droomvlucht, Dik Trom, Waanzinnig gedroomd en Hotel de Grote L. De multi-talenten treden al jaren op tijdens de Tina-dag, vloggen voor Tina’s YouTube kanaal en staan vaak in Tina’s spotlights.
 
Vandaag verschijnt er ook een speciale Tina met Mylène & Rosanne als gasthoofdredacteur. In deze bijzondere uitgave geeft de tweeling onder andere shoptips, DIY-ideeën en verklappen ze hun toekomstdromen. Uiteraard is het duo ook vereeuwigd in de populaire strips Tina en Suus & Sas.
 
Tina is het eerste tijdschrift in Nederland met een eigen musical en gaat in oktober 2017 in Zaandam in première. De voorstelling is daarna tot april 2018 door heel het land te zien. Voor meer informatie over de voorstelling: www.tina.nl/musical.
 
Musical 2.0 audities juni 2024