Musicalnieuws.nl

MuziektheaterKamp voor iedereen

Voor het tweede jaar op rij kunen enthousiaste theaterliefhebbers komende zomer op MuziektheaterKamp; een verdiepingskamp van KampVakanties, dat na het succes van MuscalCamp niet kon uitblijven. Komende zomer is het kamp, net als afgelopen jaar, alleen mogelijk voor jongeren en volwassenen die door de toelating komen. Maar volgend jaar komt daar een extra kamp bij, wat toegankelijk zal zijn voor iedereen!

Ook zonder auditie of toelating Waar de kampdeelnemers zich tijdens MusicalCamp vooral bezighouden met het combineren van de drie disciplines zang, dans en spel en de uitvoering daarvan, verdiepen de deelnemers van MuziektheaterKamp zich meer in het maakproces en het zelf creëren. De interesse voor dit nieuwe kamp bleek groter dan verwacht. Directeur Marc Ramaekers vindt het enorm zonde dat hij niet idereen een plekje kon bieden tijdens het leerzame kamp. Het materiaal dat was uitgekozen om te behandelen was dusdanig moeilijk, dat de toelatingseisen noodzakelijk waren.

Omdat er zoveel animo was, is Ramaekers opnieuw met zijn team om de tafel gegaan om het programma om te gooien. Het kamp blijft bestaan zoals het is, met een toelatingsdrempel voor iedereen die het niveau haalt en het intensieve programma aan kan. Daarnaast zal er een kennismakingsklas komen, voor iedereen die wel mee wil, maar niet door de toelating komt. Ook voor iedereen die het spannend vindt om deel te nemen aan de toelating is dit een mooie uitkomst. Op deze manier kan iedereen mee op MuziektheaterKamp en werken op zijn/haar eigen niveau.

Komende zomer is MuziektheaterKamp helaas al uitverkocht. Wil je tóch mee? Mail dan even naar info@kampvakanties.nl, dan word je op de wachtlijst geplaatst. Wel is er nog plek voor MusicalCamp en DanceBootcamp. Kijk voor meer informatie over alle kampen op www.kampvakanties.nl

Producties Musical 2.0 - 2024/2025