Musicalnieuws.nl

Muziek maken is toch het mooiste wat er voor Shifting Daylight is

Shifting Daylight is de Nederlandse band van zanger/gitarist René van Kooten, gitarist/producer Bram Bol en multi-instrumentalist Ingmar Spaaij en vanavond was MusicalNieuws aanwezig bij hun theatervoorstelling Something so Real.

Theater de Speeldoos in Baarn was vanavond het toneel van de theatervoorstelling Something So Real, waarin zowel bekende als onbekende liedjes door Shifting Daylight werden uitgevoerd en door René van Kooten aan elkaar werden gepraat. René vertelde persoonlijke, ontroerende en soms grappige verhalen over zijn leven, zijn carrière en vanavond ging het vooral over zijn leeftijd en zijn “Hair”.

De Ziggo Dome, een Musical of de Speeldoos in Baarn: René van Kooten doet zijn ogen dicht en geniet ervan om te zingen en wij genieten om naar hem te luisteren. Naast eigen nummers van hun eigen cd (die na de voorstelling in de foyer werd verkocht) speelden de mannen nummers uit diverse musicals, maar ook covers van hun favoriete artiesten werden al genietend op een geheel eigen wijze gebracht.

Afgelopen seizoen speelden de mannen van Shifting Daylight een korte reeks voorstellingen in kleinere zalen. Dit beviel zo goed dat er nu een volledige tournee van veertig voorstellingen volgt. Shifting Daylight reist nog t/m 25 mei langs de Nederlandse theaters


Kijk HIER voor de speellijst

Kijk HIER voor ons fotoverslag
 

Producties Musical 2.0 - 2024/2025