Musicalnieuws.nl

Musicalvereniging MusicalMakers zoekt mannelijke leden voor PIPPIN

Vereniging Musical Makers uit Nijmegen is op zoek naar nieuwe mannelijke leden. In oktober/ november 2025 brengt de vereniging de musical PIPPIN op de planken en jij kunt daar deel vanuit maken.

Houd je van zang, spel en dans? Wil je meespelen in Pippin? En lijkt het je leuk om lid te worden van Vereniging Musical Makers? Meld je dan snel aan via auditie@musicalmakers.nl o.v.v. voornaam, achternaam, leeftijd, ervaring met zang/spel/dans, stemgroep en een korte motivatie waarom jij een Musical Maker wilt worden. Aanmelden kan tot en met uiterlijk vrijdag 9 mei 2024.

Pippin gaat over de zoon van koning Karel de Grote. Je wordt meegenomen in zijn zoektocht naar zichzelf. We zouden MusicalMakers niet zijn als we dit niet op originele wijze creëren met elkaar! Circus? Nee! Pippin kan plaatsvinden in elke verrassende vorm! Ook dansdifferentiatie is mogelijk dus hoog niveau dans is geen pre.

De audities vinden plaats op dinsdagavond 14 mei 2024. Gezocht worden enthousiaste nieuwe mannelijke leden in diverse leeftijdscategorieën, specifiek m.n. bassen, maar iedere man vanaf 18+ is welkom om te auditeren. Na aanmelding ontvang je z.s.m. bericht of je wordt uitgenodigd en zo ja, wat de vervolgstappen zijn. Voor meer informatie over de audities zie: www.musicalmakers.nl.


Producties Musical 2.0 - 2024/2025