Musicalnieuws.nl

Musicalvereniging DOS speelt een primeur in Nederland, de musical: ESTELLA SCROOGE

Wil jij meespelen in de √°llereerste Nederlandse uitvoering van de kerstmusical Estella Scrooge? Dan is dit je kans, want Musicalvereniging DOS zoekt nieuwe spelers (X/M/V)!

Wie zijn wij?
Wij houden van theater. En nog meer van musical. Daarom voert Musicalvereniging DOS ieder najaar een professionele musical op. Altijd in de Nederlandse taal. En dat doen we al meer dan 100 jaar. 
Wij zijn een gedreven, gezellige amateurmusicalvereniging, die ieder jaar hard werkt aan een voorstelling van hoog niveau. Zo hebben we al Into The Woods, Rent, Spamalot, Blood Brothers, en Sweeney Todd succesvol ten tonele gebracht. En nu zijn we op weg naar de volgende mooie productie!Auditie 
Op maandag 20 februari van 20:00 tot 22:30 uur wordt er een auditieworkshop gehouden in het Polanentheater te Amsterdam.
Aanmelden kan op de website: www.musicalverenigingdos.nl

Estella Scrooge, het verhaal…
Wist je dat Ebenezer Scrooge een achterachterachterachterkleinkind heeft en haar naam is Estella Scrooge. Ze is keihard als het om geld en zaken gaat. Op kerstavond staat Estella op het punt een hotel te sluiten omdat de hypotheek niet meer betaald wordt. Dan ontdekt ze dat de hypotheekhouder niemand minder is dan haar jeugdliefde, Pip.
Die nacht, net zoals haar voorvader Ebenezer lang geleden overkwam, brengen drie geesten haar een angstaanjagend bezoek…