Musicalnieuws.nl

Musicaltalent gezocht voor nieuwe producties Musical 2.0

Heb jij altijd al eens in een grote musical willen staan in het theater? In het seizoen 2022/2023 starten de repetities voor twee nieuwe producties van Musical 2.0! Hiervoor zijn we op zoek naar musicaltalent van 9 t/m 20 jaar oud

De audities worden georganiseerd op zaterdag 18 juni 2022 in de studio’s van Musical 2.0 in Amsterdam. Geef je nu op via www.musical.nl/audities.

Productiegroepen
De producties zijn de opvolgers van Disney’s Beauty and the Beast jr en Peter Pan uit het seizoen 2021/2022. Voor beide productiegroepen worden op zaterdag 18 juni de audities afgenomen. De voorstellingen vinden plaats in mei en juni 2023 in Schouwburg De Meerse in Hoofddorp.

Studioprojecten
Nieuw in het seizoen 2022/2023 zijn de Musical 2.0 Studioprojecten. Tijdens een studioproject werken leerlingen in een kortere periode van vier maanden toe naar een musicalvoorstelling van 30 tot 45 minuten. Binnen de studioprojecten is plek voor zowel beginnende als meer ervaren leerlingen. Auditie doen is geen vereiste om deel te nemen aan een studioproject. Meer informatie op www.musical.nl/studioprojecten.

Over Musical 2.0
Musical 2.0 is dé werkplaats voor een nieuwe generatie musicalperformers! We begeleiden ambitieuze leerlingen van 9 t/m 25 jaar in hun ontwikkeling binnen de musicaldisciplines en produceren nieuwe- en bestaande (jeugd)musicals. Musical 2.0 wil zo een belangrijke bijdrage leveren op het gebied van talent- en genreontwikkeling binnen de Nederlandse musical.