Musicalnieuws.nl

MusicalSter Milan van Waardenburg op MusicalCamp.

Momenteel is Milan nog elke avond te zien in ‘Anastasia de Musical’ in het Circus theater, komende zomer zal hij op MusicalCamp twee keer een workshop geven. Zowel in week A als in week B zal Milan een workshop Liedinterpretatie geven.

‘Het is uniek een artiest als Milan bij ons op kamp te hebben omdat Milan normaal in het buitenland werkt’ vertelt Marc Ramaekers van StageCenter zomerkampen. ‘We hebben al een paar keer gekeken wat er mogelijk was maar zijn drukke agenda, gecombineerd met de lange reistijd maakten dit in het verleden erg lastig. Nu Milan in Nederland speelt hebben we uiteraard direct de kans gegrepen om hem op kamp te hebben.

‘Milan is momenteel één van de grootste talenten die we in Nederland hebben. Zowel voor Milan als ons is dit altijd een grote wens geweest’. Aldus Ramaekers

Milan studeerde Muziektheater aan Fontys hogeschool voor de kunsten. Na zijn studie speelde Milan o.a. Roger in Rent de musical (Antwerpen), Herbert in Tanz der Vampire, Der Glöckner von Notre Dame (o.a. in de titelrol). Voor Milan naar Nederland kwam speelde hij de rol van Dimitri in Anastasia in Stuttgart.

MusicalCamp is een musicalzomerkamp voor theaterliefhebbers van bijna alle leeftijden. Met speciale groepen van 8 t/m 12 jaar, 13 t/m 17 en vanaf 18 jaar kan bijna iedereen werken aan zijn of haar passie. Meer weten over MusicalCamp? Kijk op www.musicalcamp.nl