Musicalnieuws.nl

Musicalspelers gezocht voor de musical Little Shop of Horrors!

In november 2024 speelt Musicalvereniging DOS de horror-komedie-rockmusical Little Shop of Horrors. Voor deze productie zoekt DOS amateurmusicalspelers. Ben jij de nieuwe Seymour, Audrey of Audrey II of een van de andere rollen in deze bizarre cultmusical?

Little Shop of Horrors is een musical uit 1982 en gaat over de ongelukkige, beetje sukkelige bloemenwinkelmedewerker Seymour die verliefd is op zijn collega Audrey. Zij heeft echter geen oog voor hem. Als Seymour een bijzonder plant bij een Chinese straatverkoper koopt, lijken zijn kansen te keren. Totdat hij erachter komt dat de plant alleen groeit en bloeit als hij 'm voedt met menselijk bloed en vlees.

Lijkt het jou leuk om mee te doen, kom dan in januari auditie doen. Meer informatie over de musical Little Shop of Horrors en Musicalvereniging DOS vind je op www.musicalverenigingdos.nl. 

Voor vragen stuur een mail naar info@musicalverenigingdos.nl.

En wil je alvast kennismaken met de leden van DOS. Op 22, 23 en 24 december 2023 spelen we de musical Estella Scrooge, een Kerstmusical met een twist én een primeur in Nederland. Kaarten zijn nog verkrijgbaar via https://musicalverenigingdos.nl/ticket 

Producties Musical 2.0 - 2024/2025