Musicalnieuws.nl

Musicals in Concert: Stars From The House streaming gestart

Vanaf vandaag zijn zowel de Nederlandse als de Duitse editie van Musicals in Concert: Stars from The House online te bekijken. De Nederlandse editie met April Darby, Venna van Den Bosch, Dominque de Bont, Elindo Avastia en David van den Tempel is nog t/m 27 december te bekijken. De Duitse variant van dit concept is nog t/m 31 december te zien. De Duitse line up bestaat uit de Nederlandse Nienke Latten en haar Duitse collega’s Sidonie Smith, Philipp Büttner, Maximilian Mann en Raphael Groß.

De productie van de beide Musicals in Concert: Stars from the House concerten is in handen van de jongste theaterproducent van Nederland, Nathan Markuszower: “Vanaf vandaag zijn beide concerten beschikbaar voor de ticketboekers en tot nu toe zijn er alleen maar positieve reacties binnen gekomen. Ik hoop dat we de komende nog veel kaarten zullen verkopen en nog meer mensen een mooi concert te kunnen verzorgen.”
 
Naast het boeken van een ticket, is het mogelijk de artiesten extra te ondersteunen door middel van een extra donatie. Elke donatie, al vanaf €1,00, is enorm welkom! Kijk voor tickets & info op https://www.eventim.nl/artist/musical-in-concert-stars-from-the-house/
 
 

Producties Musical 2.0 - 2024/2025