Musicalnieuws.nl

Musicals in Concert, Stars from the house: genieten vanuit je luie stoel

Al is het niet mogelijk om naar het theater te gaan, toch is er een mogelijkheid om te genieten van de grootste musicaltalenten: Stars from the House

Zo was er in november een versie met de geweldige Gaia Aikman, Esmée Dekker, Nienke Latten, Milan van Waardenburg en Yoran de Bont. Thuis lieten zij ons niet alleen genieten van de mooiste solo’s, maar via zoom kregen wij ook prachtige samenzang te horen. Met als hoogtepunt de klassieker Seasons of Love uit Rent.

Tot en met 31 december kun je nog genieten van de Duitse editie, waarbij onze eigen Nederlandse Nienke Latten uiteraard niet mag ontbreken. Nienke liet in de Nederlandse versie al horen dat zij niet alleen mooi kan zingen, maar ook zichzelf op de piano kan begeleiden.

De productie van de beide Musicals in Concert: Stars from the House concerten is in handen van de jongste theaterproducent van Nederland, Nathan Markuszower: 

Naast het boeken van een ticket, is het mogelijk de artiesten extra te ondersteunen door middel van een extra donatie. Elke donatie, al vanaf €1,00, is enorm welkom! Kijk voor tickets & info op https://www.eventim.nl/artist/musical-in-concert-stars-from-the-house/