Musicalnieuws.nl

Musicallspijkenisse doet een gooi naar een Amateur Musical Award

Met All Shook Up doet MusicallSpijkenisse een gooi naar een Amateur Musical Award. Het enige wat zonde was aan deze voorstelling was dat hij slechts twee keer te zien was. Maar de gelukkige mensen die erbij aanwezig mochten zijn zagen een heerlijk versie van deze musical met de muziek van Elvis Presley.

Het verhaal draait om Chad (Laurens Sanders) die na een tijdje in de gevangenis weer wordt vrijgelaten. Door problemen aan zijn motor komt hij terecht in een stadje verderop Lorraine (Ilona Vos) aan het werk in de bar van haar moeder, Sylvia (Mariska Switser). Dan komen Dennis (Sonny Monster) en Natalie (Serina de Rijke) binnen. Zoals alle vrouwen van het stadje valt ook Natalie als een blok voor rocker Chad en ziet niet dat Dennis juist op haar valt. Natalie is een monteur enkan hem dan ook met z'n motor helpen.
Helaas ziet Chad haar niet staan, maar Natalie verzint een bijzonder plannetje om zijn aandacht te krijgen. Zal het haar lukken om Chad voor haar te laten vallen of zal ze de liefde van Dennis toch nog gaan beantwoorden?

De dames in van MusicallSpijkenisse mogen dan wel zijn vocaal het sterkst zijn, de mannen laten zich toch niet wegblazen en maken het zeker goed met hun spel en met name de humor van Sonny Monster spat van het podium.

De volledige rolverdeling:
Natalie – Serina de Rijke, Chad – Laurens Sanders, Dennis – Sonny Monster, Sandra – Destiny Hukom, Jim – Maarten Blom, Sylvia – Mariska Switser, Lorraine – Ilona Vos, Dean – Mats Bergman, Mathilda – Astrid Kouwenhoven, Earl – David Speters, Bewaker – Vicky Sydow, #46 – Esther van den Tol, #5 – Annelies Klavers, Henrietta – Mirella Mazairac, Buschauffeur – Nina Vermeulen, Vent – Marjolein Voogt, Bink 1 – Merel den Hartog, Bink 2 – Sanne Stiphout
Ensemble: Elisa Molenaar, Femke van Kooten, Justin Brink, Milou Boogaard, Sarah Soet

Het is jammer dat deze show niet vaker te zien was, want hij was zeker het bekijken waard.

Kijk HIER voor ons fotoverslag en hou onze facebook pagina in de gaten voor meer foto's.