Musicalnieuws.nl

MusicAllFactory win-actie

Maak nu kans op kaarten voor War and Pies

Win-actie
De MusicAllFactory geeft 2 kaarten weg. Weet jij in welke eerste grote musical MAF alumna Brigitte Heitzer te zien was. Doe snel mee, geef het goede antwoord door en volg ons op social media. Je hebt tot uiterlijk 18 juni 2019 om deel te nemen. Geef ook nog even aan voor welke voorstelling je kaarten zou willen winnen.

MusicAllFactory volwassenen - War and Pies – 21, 22 en 23 juni |Factorium Theater
War and Pies is een combinatievoorstelling van onze vierdejaars MusicAllFactory studenten. Met ondersteuning in het ensemble van de eerste-, tweede- en derdejaars brengen zij de stukken uit twee bekende musicals. De spanning stijgt want voor hen is dit de laatste keer dat ze in het Factorium Theater zullen schitteren voordat ze de volgende stappen zullen zetten in de musicalwereld.

‘PIES’ is gebaseerd op de satirische musical Urinetown uit 2001 van Mark Hollmann en Greg Kotis. Het oorspronkelijke idee voor deze musical is ontstaan toen Greg Kotis als student in de jaren 90 door Europa trok en merkte dat het in Europa gebruikelijk is om te betalen voor het gebruik van openbare toiletten.
‘WAR’ gaat terug in de tijd naar het Engelse front (1943) en vertelt het verhaal over de Amerikaanse piloot Joe Sandidge, een extreme waaghals. Hij voert de meest gevaarlijke vluchten uit en neemt daarbij grote risico’s om de vliegmissies te doen slagen. Voordat hij zich in al het oorlogsgeweld kan overgeven aan de liefde van Dorinda, een transportpilote, komt hij om het leven.

Data en tijden: 21 & 22 juni om 20.00 uur en 23 juni om 14.30 uur.
Locatie: Factorium Theater, Koningsplein 11A Tilburg (ingang Bisschop Zwijsenstraat) Tickets: € 18,50.
Bestellen: www.factorium.nl .

Producties Musical 2.0 - 2024/2025