Musicalnieuws.nl

Musicalkamp én Dancecamp bij DJMA

De Dutch Junior Musical Academy organiseert deze zomer voor het eerst ook een Dancecamp voor dansliefhebbers. Het jaarlijkse Musicalkamp van de Academy beleeft dit jaar haar 10-jarig jubileum

Op kamp gaan in de zomer is inmiddels een gegeven bij de Academy; veel jongeren willen in de zomer ook bezig zijn met hun passie en op deze manier kunnen zij dit combineren met een kleine vakantie-ervaring. Er is altijd enorm veel animo voor het jaarlijkse Musicalkamp. Dit jaar gaan de jongere kinderen (7-11 jr.) op avontuur in ‘Junge Fever’ en de oudere kinderen (11+) werken aan acts uit ‘High School Musical’. Deze zomer biedt DJMA voor het eerst ook een Dancecamp aan, waarbij jongeren binnen twee dagen workshops krijgen in verschillende stijlen van diverse professionals uit het dansvak.

‘Onze dansafdeling is het afgelopen seizoen explosief gegroeid, waardoor een Dancecamp ons een goede toevoeging lijkt voor ons zomerprogramma.’ vertelt Lyzette Havinga, medeeigenaar van DJMA. Jongeren die geïnteresseerd zijn kunnen een kijkje nemen op onze website www.djma.nl voor meer informatie. 

Producties Musical 2.0 - 2024/2025