Musicalnieuws.nl

Musicalgroep Utrecht presenteert de komische musical '9 to 5' met liedteksten van Dolly Parton

Musicalgroep Utrecht voert van donderdag 8 juni t/m zondag 11 juni 2023 de komische musical '9 to 5' op in het ZIMIHC Stefanus Theater in Utrecht

De musical ‘9 to 5’ is gebaseerd op de gelijknamige film uit 1980 met de muziek en liedteksten van Dolly Parton. Het verhaal is geschreven door Patricia Resnick en vertaald door Pitt de Grooth.
In deze komische musical besluiten drie tot het uiterste gedreven vrouwelijke medewerkers op een dag hun seksistische, ego-centristische, leugenachtige baas aan te pakken. In hun wildste fantasieën zouden ze hem een schop willen verkopen. Omdat dit uiteraard niet kan besluiten ze het anders aan te pakken. Ze geven de werkvloer een make-over en nemen de controle over om te laten zien waar vrouwen toe in staat zijn.
Regie en Spel: Charlotte Hulsbergen
Regie en Muziek: Hubert Ter Meulen
Choreografie: Alisha Barendregt

Voorstellingen:
De voorstellingen vinden plaats van donderdag 8 juni 2023 t/m zondag 11 juni 2023 in het ZIHMIC Stefanus Theater, Braziliedreef 2, in Utrecht

De voorstelling op vrijdagavond 9 juni is door de inzet van gebarentolken ook geschikt voor doven- en slechthorenden.

Meer informatie en tickets via www.musicalgroeputrecht.nl/9to5

Over Musicalgroep Utrecht
Musicalgroep Utrecht brengt sinds 2008 muziektheater in de vorm van nieuwe producties of eigenzinnige bewerkingen van bestaande theaterstukken met nieuwe muziekkeuzes. Dit met enthousiaste en bevlogen amateur zangers en acteurs onder begeleiding van een professionele creatief team.

Kunst verbindt
Toch is kunst niet voor iedereen vanzelfsprekend of toegankelijk. Musicalgroep Utrecht zet zich samen het haar partners in om muziektheater toegankelijk te maken voor ouderen, doven, slechthorenden en families met een kleine beurs.

Producties Musical 2.0 - 2024/2025