Musicalnieuws.nl

Musicalgroep Utrecht houdt audities voor de musicalproductie “9 to 5” op woensdagavond 22 & 29 juni

De musical ‘9 to 5’ is gebaseerd op de gelijknamige film uit 1980 met de muziek en liedteksten van Dolly Parton. Het verhaal is geschreven door Patricia Resnick

In deze komische musical besluiten drie tot het uiterste gedreven vrouwelijke medewerkers op een dag hun seksistische, ego-centristische, leugenachtige baas aan te pakken. In hun wildste fantasieën zouden ze hem een schop willen verkopen. Omdat dit uiteraard niet kan besluiten ze het anders aan te pakken. Ze geven de werkvloer een make-over en nemen de controle over om te laten zien waar vrouwen toe in staat zijn.

Onder leiding van creatives Hubert ter Meulen en Charlotte Hulsbergen zal Musicalgroep Utrecht vanaf september 2022 t/m mei 2023 elke woensdagavond (20:00-22:30) repeteren om een eigentijdse bewerking van deze productie op de planken te brengen. De uitvoeringen zullen plaatsvinden in juni 2023 in Utrecht.

Voor deze productie zoeken wij enthousiaste en talentvolle spelers die over goede zang- en spel-kwaliteiten bezitten. Enige affiniteit met dans is een pré.

Ben je geïnteresseerd? Meld je aan via onze website www.musicalgroeputrecht.nl/audities

De audities zullen plaatsvinden op woensdagavond 22 & 29 juni 2022.

De sluitingstermijn is voor het aanmelden is 12 juni 2022.

Over Musicalgroep Utrecht

Musicalgroep Utrecht brengt sinds 2008 muziektheater in de vorm van nieuwe producties of eigenzinnige bewerkingen van bestaande theaterstukken met nieuwe muziekkeuzes. Dit met enthousiaste en bevlogen amateur zangers en acteurs onder begeleiding van een professionele creatief team.


Producties Musical 2.0 - 2024/2025