Musicalnieuws.nl

Musicalfilm met Juliette van Tongeren en Aniek Venhoeven zoekt dansers!

Verhaal: De 19-jarige Elise staat op het punt om gedoopt te worden als haar kerkgemeenschap er achter komt dat ze een relatie heeft met Noa, een meisje uit de gemeenschap. Elise komt ongewild voor de keuze te staan om te kiezen tussen geloof of liefde. De hoofdrollen worden gespeeld door Juliƫtte van Tongeren en Aniek Verhoeven.

Op 8 april tussen 17:00 en 02:00 gaan wij de dansscene van de musicalfilm opnemen. De opnames vinden plaats in Eibergen en er is een reiskostenvergoeding beschikbaar evenals catering. Vanuit de productie denken we graag mee over een overnachting of carpoolen/thuisbrengen vanwege de late eindtijd. De film 'Hier ben ik' is de afstudeerfilm van regisseur Jonathan van Wieren. Hij studeert aan de Dutch Filmers Academy in Amsterdam. Samen met het Achterhoekse productiehuis Vanjelle Producties produceert hij deze nieuwe film. 

8 april - De ins & outs 
De draaidag begint om 17:00u. Dan beginnen we met de repetities. Vanaf 18:30u begint de technische doorloop en vanaf 20:30u gaan we écht filmen. Je kunt de choreografie van te voren zelf leren via een video. Er is catering aanwezig en wij denken graag met je mee over een eventuele overnachting, carpoolen en waar mogelijk thuis brengen gezien de late eindtijd maar ook voor de heenreis denken we graag met je mee gezien de recente ontwikkelingen in het OV.

Het wordt een ontzettend gezellige dag met een professionele crew en veel muziek en dans! In juni is de feestelijke première in Arnhem, waar je natuurlijk ook welkom bent! Bij interesse mailen naar:
Frits Tutuarima - Uitvoerend producent
Theater de Leeuw
frits@theaterdeleeuw.nl

Producties Musical 2.0 - 2024/2025