Musicalnieuws.nl

Musical Talent Gala in Tilburg geeft overzicht van veelbelovend nieuw seizoen

Op zaterdag 30 juni 2018 vond het Musical Talent Gala plaats in het theater Tilburg, met een voorproefje van het nieuwe musicalaanbod van komend theaterseizoen en MusicalNieuws was erbij.

De bekende tv- en radiopresentator Frits Sissing was gastheer bij dit Gala en bezoekers mochten genieten van voorproefjes van de musicals:  
The Color Purple door La Rose en Carlos de Vries,
The Lion King met Nigel Brown en AnneFleur van den Berg,
Mamma Mia! door diezelfde Annefleur van den Berg,
The Addams Family met Marjolein Teepen en Terence van der Loo,
Evita door Yannick Plugers en Willemijn Maandag,
All Stars door Levi van Kempen,
Charley door Jonathan Demoor, Job Bovenlander en Priscilla Knetemann,
Op Hoop van Zegen door Mariska van Kolck,
Stil in Mij door Ferry Doedens en Jeroen C. Molenaar en
A Little Night Music en Spring Awakening door de Fontys-studenten Muziek- en Musicaltheater.

Agaath Verspeten kreeg tijdens dit Gala de Hoepelman Award uitgereikt. Deze prijs is bestemd voor personen die zich inzetten voor de musicalwereld in Nederland en/of Europa. Agaath Verspeten is coördinator van de MusicAllFactory voor volwassenen en teamhoofd dans bij Factorium in Tilburg.  
Agaath Verspeten was samen met Edward Hoepelman in 1995 direct betrokken bij het tot stand komen van de professionele deeltijdopleiding MusicAllFactory (MAF) van Factorium Podiumkunsten. De opleiding is een begrip in musicalland. Behalve de MAF voor volwassenen werd de MAF-Jongeren opgericht en de Musical4U voor laagdrempelige kennismaking met musical. 

Het werd een geslaagde avond met veel belovende voorproefjes en MusicalNieuws ziet met veel verwachting het nieuwe theaterseizoen tegemoet.

Kijk HIER voor ons fotoverslag