Musicalnieuws.nl

musical LEGALLY BLONDE uitgesteld tot februari 2023

Producent Au Fond Producties wil musical in de beste omstandigheden brengen en verschuift speeldata naar februari 2023.

Producent Au Fond Producties zou in februari 2022 de productie LEGALLY BLONDE naar de Stadsschouwburg Antwerpen en het Trixxo Theater Hasselt brengen. Met Ianthe Tavernier in de rol van Elle Woods en chihuahua Winky als Bruiser stond er alvast een top-duo klaar om het publiek te trakteren op deze hilarische romcom. Helaas steekt de aanhoudende COVID-situatie er een stokje voor. De productie wordt uitgesteld naar februari-maart 2023, nog steeds in de Stadsschouwburg Antwerpen en het Trixxo Theater te Hasselt. Er wordt contact opgenomen met de tickethouders om hun tickets te verplaatsen naar 2023. 
Hoofdrolspeelster Ianthe Tavernier kondigt het nieuws aan in deze korte video : Klik hier voor de video. Regisseur Manu Jacobs: “We zouden rond deze tijd volop moeten kunnen beginnen met de voorbereidingen, om de kwaliteit te halen die we voor ogen hebben. We willen ons publiek écht geven wat het verdient: een fantastische cast, een ijzersterk live orkest en een productie die er 200% staat. Door de recente coronamaatregelen en vooral het gemis aan een lange termijn strategie voor de cultuursector, is het voor ons te onzeker om op te starten. We willen jullie een echte feelgood musical met toeters en bellen – en zelfs een échte chihuahua – presenteren, maar dat is in het huidige klimaat niet mogelijk. Dus met spijt in ons hart verplaatsen we de voorstellingen. Maar weest gerust: we kijken nu al uit naar februari 2023 om het publiek de show te geven die ze verdienen!" Uitvoerend producent Bart Vandersmissen:  “LEGALLY BLONDE, de musical is geen productie die je zo maar eventjes op poten kan zetten zonder 100% spelzekerheid. We willen geen half werk realiseren, maar ons publiek geven waar ze recht op hebben. Kunnen we dit niet in 2022, dan doen we het nog beter in 2023. We kijken samen met onze collega’s en het publiek uit naar een duurzame oplossing om uit deze pandemie te geraken en de druk op onze gezondheidszorg te verminderen, zonder telkens weer onze sector te moeten sluiten. We wensen alleszins alle gezondheidsmedewerkers goede moed!" LEGALLY BLONDE vertelt het verhaal van Elle Woods (Ianthe Tavernier), een jonge studente die hopeloos verliefd is op haar liefje Warner (Jo Hens) en besluit om hem overal naartoe te volgen. Wanneer Warner het uitmaakt om een studie Rechten te volgen, kan Elle niets anders doen dan… ook Rechten te gaan studeren! Tegen alle vooroordelen in probeert ze het te maken als advocate: een roze goudvis in een wereld vol haaien, met Professor Callahan (Ivan Pecnik) als meest bloeddorstige. Gelukkig leert ze vele vrienden kennen waaronder kapster Paulette (Loes Van den Heuvel), Brooke (Line Ellegiers) en Emmett (Lars Cuynen), en helpt chihuahua Bruiser haar over alle obstakels heen. Een hilarische feelgood musical, mét 14-koppig live orkest en… mét chihuaha! Manu Jacobs is regisseur van dienst.   
 
 
 
 
 
 
LEGALLY BLONDE IS EEN PRODUCTIE VAN AU FOND PRODUCTIES.
 
 
LEGALLY BLONDE, De Musical is een productie van Au Fond Producties, een nieuwe en energieke actor in het Antwerpse cultuurlandschap. Drie producenten bundelen hun krachten in dit professionele productiehuis om muziektheater- en musicalproducties te maken voor een breed publiek. Aan het roer staan Frank Aernout (zakelijk producent), Bart Vandersmissen (uitvoerend producent) en Manu Jacobs (artistiek producent). Au Fond Producties staat voor oprechte en integere producties, die vertrekken vanuit samenwerkingen tussen professionele artiesten, studenten en getalenteerde liefhebbers. Keer op keer opnieuw zal de essentie van de productie zelf centraal staan, waarin gevestigde waarden hand in hand met onbekend talent werken aan kwaliteit. Deze zoektocht gaat gepaard met de grootste passie en liefde voor ons vak. Passie en kwaliteit tot in de diepte, tot in de essentie, tot aan het horizondoek: Au Fond.
Info: www.aufondproducties.be
 
 
 
 
 
MUSICAL LEGALLY BLONDE - PRAKTISCHE INFO
 
 
De productie speelt zowel in Antwerpen (Stadsschouwburg) als in Hasselt (Trixxo Theater).  10 februari - 20 uur - Stadsschouwburg Antwerpen 11 februari - 20 uur - Stadsschouwburg Antwerpen 12 februari - 15 uur - Stadsschouwburg Antwerpen 17 februari - 20 uur - Stadsschouwburg Antwerpen 18 februari - 20 uur - Stadsschouwburg Antwerpen 19 februari - 15 uur - Stadsschouwburg Antwerpen 24 februari - 20 uur - Stadsschouwburg Antwerpen 25 februari - 20 uur - Stadsschouwburg Antwerpen 26 februari - 15 uur - Stadsschouwburg Antwerpen 17 maart - 20 uur - Trixxo Theater Hasselt 18 maart - 20 uur - Trixxo Theater Hasselt 19 maart - 15 uur - Trixxo Theater Hasselt   Tickets en informatie via www.aufondproducties.be of via het callcenter van Tele Ticket Service. Het callcenter is bereikbaar op werkdagen van 9 uur-12.30 uur en 13.30-18 uur.
  • België: 070 345 345 (max. 0,30 EUR/min)
  • Nederland: 0900 45 000 45 (0,45 EUR/min)