Musicalnieuws.nl

Musical in één week met Melise de Winter tijdens de kerstvakantie

Speciaal voor kinderen van 8 t/m 13 jaar organiseert Musical 2.0 deze kerstvakantie: 'Musical in één week’! Onder leiding van Melise de Winter en Pien van Gerven wordt er toegewerkt naar de samengestelde musical ‘The Sound of Annie’, met een duidelijke knipoog naar de bestaande musicals.

Melise de Winter is bekend als kinderregisseur (Tarzan, Annie, The Sound of Music), musicalactrice (Anastasia, Vamos en Flashdance) en als stemactrice (Minnie Mouse, My Little Pony en Paw Patrol). Samen met zangcoach Pien van Gerven, die dit seizoen o.a. de zangcoaching van Legally Blonde doet, leidt zij de lesweek.

Van zondag 27 december t/m woensdag 30 december volgen de deelnemende leerlingen diverse zang- dans- en spellessen. Na een korte onderbreking met oud- en nieuw, wordt er op zaterdag 2 januari 2021 een eindpresentatie gegeven aan ouders/verzorgers in de lesstudio van Musical 2.0. De week is bedoeld voor zowel huidige leerlingen van Musical 2.0, als niet-leerlingen.

Praktische informatie en kosten
De activiteit vindt plaats van zondag 27 december t/m zaterdag 2 januari (m.u.v. 31 december en 1 januari) in de lesstudio’s van Musical 2.0 in het WFC Amsterdam. De tijden op alle dagen van 10.00 tot 16.00 uur. Deelnemen is mogelijk voor iedereen van 8 t/m 13 jaar oud. De kosten bedragen €225,- voor de hele week. Meer informatie en het inschrijfformulier zijn te vinden op www.musical.nl.
 

Producties Musical 2.0 - 2024/2025