Musicalnieuws.nl

Musical- en theatertalent gezocht bij Dé JeugdTheaterSchool Haarlemmermeer

Dé JeugdTheaterSchool Haarlemmermeer is onderdeel van Pier K/Het Cultuurgebouw en brengt elk jaar meerdere theater- en musicalvoorstellingen op de planken. Ook dit jaar vinden hier audities voor plaats maar dit jaar net even anders dan voorgaande jaren. Tot en met zaterdag 20 juni is het mogelijk om je aan te melden voor de online audities.

Dé JeugdTheaterSchool Haarlemmermeer kent naast tientallen theater- en musicalcursussen ook vier productiegroepen. Deze groepen werken het hele seizoen aan een grote voorstelling en zijn bedoeld voor kinderen, jongeren en jongvolwassenen die al enige ervaring hebben. Vanaf negen jaar kunnen kinderen al in een musicalvoorstelling spelen. Voor de theaterproducties is de minimum leeftijd tien jaar. De repetities staan onder leiding van professionele docenten die vaak ook zelf in het theater staan of hebben gestaan.

Musicalproductiegroep 9-21 jaar
Heb je aanleg of talent voor dansen, zingen en acteren? En heb je al enige ervaring opgedaan en wil je graag in een professionele productie spelen? Dan is de musicalproductiegroep 9-21 jaar de plek voor jou om je talent verder uit te bouwen. In deze groep werken we op hoog niveau aan een volledige musicalproductie, welke aan het einde van het seizoen wordt opgevoerd in Schouwburg De Meerse.
 
Musicalproductiegroep 18-25 jaar
Voor de musicalproductiegroep 18-25 jaar zijn wij op zoek naar leerlingen die al veel ervaring hebben en op hoog niveau kunnen zingen, dansen en acteren. Samen werken we aan een musicalproductie welke te zien is in Schouwburg de Meerse aan het einde van het seizoen. Zoek je een uitdagende groep onder leiding van professionals uit het vak? Denk je en creëer jij graag mee en ben jij die persoon met veel talent? Meld je dan nu aan!

Theaterproducties 10-14 jaar of 14-18 jaar
In de theaterproducties wordt gewerkt aan toneelspelen, improvisatie, concentratie en samenwerken. Durven, denken en doen op hetzelfde moment. Enige speel ervaring is een pré. Samen werken we aan ontwikkeling van je talent en speelervaring op het podium. We hebben twee verschillende groepen namelijk; 10-14 jaar en 14-18 jaar.

Meld je aan via www.pier-k.nl en ontvang per e-mail je auditieopdracht. Vervolgens heb je t/m zaterdag 27 juni de tijd om je auditie op te nemen en in te sturen. 

Producties Musical 2.0 - 2024/2025