Musicalnieuws.nl

Musical A New Brain door Stichting T.O.P Arnhem

Na EVITA en Little Shop of Horrors is het met opwinding en anticipatie dat Stichting T.O.P Arnhem haar nieuwste meesterwerk aankondigt: de indrukwekkende musical A New Brain.

Onder de vakkundige begeleiding van een getalenteerd artistiek team bundelen 15 uitzonderlijke spelers hun krachten om deze uitdagende productie te brengen, begeleid door een weergaloze negenkoppige live band.
 
In een hartverwarmend en emotioneel geladen verhaal wordt het publiek meegevoerd naar de wondere wereld van Gordon, een creatieve geest met een onverwacht en levensveranderend voorval. Wanneer een ongelukkige ontmoeting met een bord pasta resulteert in een spoedbezoek aan het ziekenhuis, ontdekken artsen al snel een onverwachte kink in de kabel van Gordon's brein, waardoor een operatie onvermijdelijk wordt. Terwijl Gordon zijn innerlijke gevecht levert op de operatietafel, ontvouwt zich een ontroerend verhaal over liefde, vriendschap en menselijke veerkracht.
 
A New Brain laat het publiek kennis maken met een kleurrijk ensemble van personages die elk op hun eigen manier betrokken zijn bij Gordon's reis. Zijn bezorgde, maar liefdevolle moeder, zijn excentrieke vriendenkring en zijn neurotische vriendin. Allen verlangen naar zijn aandacht en strijden om een plekje in zijn gedachten. Terwijl de grenzen tussen realiteit en koortsdromen vervagen, worden toeschouwers meegesleept in een betoverend landschap vol muzieknoten, kikkers en zeilboten.
 
Met de onmiskenbare genialiteit van William Finn, de creatieve geest achter "Falsettos" en "The 25th Annual Putnam County Spelling Bee", en de briljante verhaalconstructie van James Lapine, de meesterbrein achter "Into the Woods" en "Sunday in the Park with George", is A New Brain een onmiskenbaar kunstwerk dat emoties aanspreekt en harten verovert.
 
De visie van regisseur Stan Geurts en de muzikale leiding van Marco Hoving brengen dit buitengewone verhaal tot leven op het podium, met een cast en band die naadloos samenkomen om een onvergetelijke en diepgaande ervaring te creëren.
 
Stichting T.O.P Arnhem nodigt u uit om deel te nemen aan deze onvergetelijke reis door de diepten van de menselijke geest en de kracht van liefde en vriendschap. Bereid u voor op een theatrale traktatie vol muzikale pracht, emotionele opwinding en artistieke perfectie.
 
Mis deze kans niet om de magie van A New Brain te ervaren. Koop nu uw kaartjes en laat u meevoeren door dit meeslepende verhaal dat nog lang na de laatste noot in uw gedachten zal blijven hangen.
 
Voor meer informatie over kaartverkoop en voorstellingstijden, bezoek tickets.devloer.nu. Wees er snel bij, want dit is een voorstelling die u niet wilt missen!