Musicalnieuws.nl

Musical 2.0 presenteert wereldwijd pop-fenomeen: FAME jr!

In 2024 gaat Musical 2.0 gaat aan de slag met het wereldwijde pop-fenomeen: FAME! Hiervoor zijn we op zoek naar een getalenteerde cast van 12 t/m 20 jaar oud. Onder professionele begeleiding van ons creatieve team ga je aan de slag en werk je toe naar onvergetelijke einduitvoeringen in het theater. De audities voor FAME jr vinden plaats op zondag 14 januari bij Musical 2.0 Amsterdam.

FAME
FAME is een inspirerend verhaal over een groep getalenteerde studenten, die zich toewijden aan vier jaar intensieve artisteke inspanning aan de 'New York School of the Performing Arts'. Met welke uitdagingen worden de jongeren vandaag de dag worden geconfronteerd en hoe gaan ze daar mee om? De show behandelt thema’s als vooroordelen, identiteit, eigenwaarde, alfabetisering, liefde en doorzettingsvermogen.

Audities
De audities voor FAME jr vinden plaats op zondag 14 januari in de studio’s van Musical 2.0 in Amsterdam. Iedereen van 12 t/m 20 jaar oud ka zich hiervoor aanmelden. Aan de audities zijn geen kosten verbonden. Meer informatie en opgeven kan via Musical.nl/fame

Producties Musical 2.0 - 2024/2025