Musicalnieuws.nl

Multitalent Job Greuter wordt nieuwe docent opleidingsklassen van Musical 2.0

In september starten de opleidingsklassen van Musical 2.0. Naast Karin Bos en Marijke Castelijns, zal multitalent Job Greuter het docententeam compleet maken in 2020/2021.

Job Greuter
Job Greuter studeerde in 2018 cum laude af aan de Muziektheater-afdeling van Codarts Rotterdam. Sindsdien is hij werkzaam als performer en schrijver/componist bij diverse muziektheaterproducties door het hele land. Afgelopen seizoen speelde hij o.a. nog in ‘A Little Night Music’ (Nederlandse Reisopera) en ‘List, Shaffy & Piaf’ (De Graaf & Cornelissen Entertainment). Daarnaast schreef hij muziek voor o.a. producties van Schouwburg Kunstmin te Dordrecht en stichting Kunstklank te Noordwijk. In 2016 ontving Job een prestigieuze Stipendium voor aanstormend muziektheater-talent van het college van bestuur van Erasmus University Rotterdam & Codarts Rotterdam.

Opleidingsklassen
De opleidingsklassen van Musical 2.0 zijn bedoeld voor leerlingen die op zoek zijn naar meer verdieping op het gebied van musical en overwegen om door te stromen naar een vervolgopleiding of productie. Ingedeeld op leeftijd wordt er wekelijks 2,5 uur gewerkt aan de zang-, dans- en speltechniek van de leerling onder begeleiding van ervaren vakdocenten. Er wordt zowel gewerkt aan de ontwikkeling binnen elke discipline afzonderlijk, als de combinatie ervan.

Meer informatie over de opleidingsklassen is te vinden op www.musical.nl/opleidingsklassen.
 
Foto: Maud Schoonen