Musicalnieuws.nl

Morgen begint nu! De geweldige zesde show van Vuile Huichelaar

Saskia van Zutphen en Paulette Willemse (Mrs. Einstein) hebben zich altijd bezig gehouden met de liefde. Ze zijn verliefd geworden en hebben samengewoond. Ze hebben de ware gevonden en daarmee kinderen gekregen. Ze zijn bedrogen en hebben de brokstukken weer gelijmd.

Ook in deze zesde Huichelaar brengen Saskia van Zutphen en Paulette Willemse weer geweldige sketches voor overwegend vrouwelijke publiek ten tonele. Telkens weer kunnen ze een komische draai geven aan diverse situaties in het leven. Dit keer behandelen ze onder andere de bucketlist. Wat staat er bij mensen op? Sommige willen moeilijke of spannende dingen doen, maar wat willen de dames van Huichelaar? Ze willen gezien worden maar of dat nou zo makkelijk is? 

Met ondersteuning van diverse bekende liederen, die via songteksten boven het podium, door de bezoekers uit volle borst worden meegezongen, maken ze ook van nummer zes een feestje.
Het is dan ook niet zo gek dat er vele bezoekers zijn die alle zes de voorstellingen hebben gezien.

Morgen begint nu! is een geweldige voorstelling waarbij er een advies is: dames laat uw mannen thuis en kom uit volle borst meezingen! 

Kijk HIER voor de speellijst

Kijk HIER voor ons fotoverslag

Producties Musical 2.0 - 2024/2025