Musicalnieuws.nl

Met #LOS bewijst Cystine Carreon haar veelzijdigheid

Op zondag 16 oktober 2022 speelde Cystine Carreon de première van haar solovoorstelling #LOS in een volle DeLaMar West in Amsterdam.

Cystine Carreon is jaren geleden bij het grote publiek bekend geworden door haar rol van Tippi Wan in Gooische vrouwen en in deze rol liet zij zien wat een sterke actrice zij is. Natuurlijk weten wij al jaren dat zij veel meer is dan Tippi Wan: Met haar prachtige stem pakt ze iedereen in en haar muzikaliteit is uniek.
Dit alles heeft ze al meerdere malen kunnen bewijzen in verschillende voorstellingen, maar in #LOS doet ze daar nog een schepje bovenop. Ze begint de show zittend achter een dulcimer, dit is een heel apart snaarinstrument dat komt uit de Appalachen.

Het verhaal van de show gaat over zangeres Ellen. Ellen wil alles tegelijk zijn: zorgzame moeder, succesvol zangeres, liefhebbende echtgenote, betrouwbare vriendin, coole schoonmoeder, etc.
Op een dag krijgt ze een aanbod: met behulp van de meest moderne technologie krijgt ze een digitaal evenbeeld. Zo kan ze voortaan altijd alle ballen in de lucht houden. Ellen waagt de sprong. Tot ze voor de moeilijkste keuze komt te staan die ze ooit heeft moeten maken…

#LOS is een filmische one-woman-musical over de toekomst. Zijn de technologische ontwikkelingen die ons om de oren vliegen een zegen of een vloek? En is de metaverse wel zo’n ver van je bed show? Een gloednieuwe, futuristische musical met een flinke dosis humor gespeeld door Cystine Carreon met muziek van en door Rogier Bosman (bekend van Slapstick) en geschreven door Roos Schlikker en Erris van Ginkel.

#Los is nog tot eind november te zien in diverse theaters in het hele land. Kijk HIER voor de speellijst

Kijk HIER voor ons fotoverslag

Producties Musical 2.0 - 2024/2025